Recepten
alle recepten

Corvina in zoutkorst

Corvina in zoutkorst

Bereiding en ingrediënten

  • 1 kgcorvina
  • 300 ggrof zeezout
  • 6 stcitroenen
  • 150 mlvloeibaar eiwit
  • 1 bosjedille

Corvina in zoutkorst

1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Snijd de corvina op een wijze waarop hij goed in de ovenschaal past. Verdeel de dille over de vis.
3. Meng het zeezout met het eiwit. Snijd de citroenen in plakken en bedek de vis hiermee.
4. Pers het sap van de overgebleven citroenen in het zout mengsel uit.
5. Bedek de vis met toppings met het zout- mengsel en gaar het geheel in de oven voor ongeveer 25 tot 30 minuten op 180 graden.

Chefs tip
Snijd de corvina op een wijze waarop hij goed in de ovenschaal past!
Wijntip
Serveer de Amadeo Falerio bij dit gerecht. Een mooie frisse, fruitige en kruidige wijn uit Italië, Marche. Deze wijn is afkomstig van het wijnhuis Fausti Vini en wordt gemaakt van de pecorino druif. Je kunt de wijn bestellen in onze webshop onder art. nr. 60001916.
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen