Recepten
alle recepten

Brioche met Parmaham, Parmezaanse kaas en root relish

Brioche met parmaham

Bereiding en ingrediënten

  • voor 4 stuks
  • 2 plakkenbriochebroodshop
  • 4 plakjesparmahamshop
  • 50 gParmezaanse kaasshop
  • 1 elroot relishshop
  • 2 takjeskervelshop
  1. Snijd de korst van de brioche af en snijd de brioche in 2 dikke banen.
  2. Smeer ze in met een beetje zonnebloemolie en rooster dit ongeveer 20 minuten in de oven op 180 graden tot ze goudbruin zijn.
  3. Leg de Parmaham erbovenop en rasp de Parmezaanse kaas eroverheen, garneer het af met een blaadje kervel
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen