Recepten
alle recepten

Boerenkoolchips met gerookte bietenpuree

boerenkoolchips

Bereiding en ingrediënten

  • 5 stelenboerenkoolshop
  • 200 grode bietenshop
  • 0,5 elrookpoedershop
  • Olijfolie
  • Cress naar keuze
  1. Rits de boerenkool van de steel af en snijd de bladeren in twee gelijke delen.
  2. Maak de boerenkool aan met een beetje olijfolie en zout. Leg ze op een siliconen mat of vetvrij papier.
  3. Droog ze in de oven op 100 graden met de klep open (vochtigheid op 0%) ongeveer een uur lang tot ze krokant zijn.
  4. Blender de gekookte bieten fijn met het rookpoeder. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Serveer de boerenkoolchips met de gerookte bietenpuree erop en garneer met cress naar keuze.
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen