terug naar overzicht

De dag van de Vrachtwagenchauffeur

Op 9 december 2021 is het de dag van de vrachtwagenchauffeur. Dé perfecte dag om onze chauffeurs in het zonnetje te zetten! Wij spraken Marcel over hoe hij het vindt om als vrachtwagenchauffeur bij Chefs Culinar te werken.

Wat vind jij het leukste als vrachtwagenchauffeur bij Chefs?

Marcel Vrachtwagenchauffeur Chefs
Marcel Vrachtwagenchauffeur bij Chefs Culinar

De vrijheden! Ik ben ruim zes jaar werkzaam bij Chefs Culinar en dat vind ik een groot voordeel. Zelf de vrachtwagen laden en zorgen dat de producten op de juiste manier bij de klanten terecht komen. Je bent je eigen baas! Én het visitekaartje van het bedrijf.

Op welke manier ben je het visitekaartje voor klanten?

koffie met de klant

Ik kom wekelijks bij dezelfde klanten en dan bouw je echt een relatie met ze op. Met sommige klanten heb ik zelfs privé contact. Bij problemen appen ze mij en ik doe mijn best om die problemen op te lossen. Je let ook extra goed op, omdat je weet welke producten zij normaal gesproken bestellen. Op de manier worden bestelling extra gecontroleerd.

Je zoon is ook werkzaam als chauffeur bij Chefs. Hoe is dat ontstaan?

vrachtwagenchauffeur

Mijn zoon was werkzaam als chauffeur bij een ander bedrijf, maar hij wilde graag in grotere wagens rijden. Nu volgt hij bij Chefs Culinar een opleiding tot Vrachtwagenchauffeur. De vrijheden en het klantencontact die je bij Chefs hebt vindt hij net als ik super leuk.  

Wil jij ook werken als chauffeur bij Chefs?

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen