Zaterdag chauffeur
terug naar overzicht

Zaterdag chauffeur

Passie voor foodservice

Wij zijn Chefs Culinar, totaalleverancier in Vers, Food, Non-food producten. Door jarenlange ervaring is ons moederbedrijf in Duitsland uitgegroeid tot marktleider. Sinds enkele jaren is de stap gezet richting de Nederlandse markt. Vanuit Nijmegen leveren wij aan onze relaties in de horeca, catering en zorg. Met ons brede assortiment van verse groente en fruit, vis en vlees, volledig in eigen beheer, onderscheiden we ons in de markt van horecagroothandels. Met zeven jaar op de teller op de Nederlandse markt en een gloednieuwe slagerij, visverwerking en inspiratiecentrum (in aanbouw) is ons bedrijf volop in beweging. Ben jij de Zaterdag chauffeur die Chefs Culinar als dé versgroothandel van Nederland samen met ons neer wil zetten?

Het Profiel

Als zaterdag chauffeur lever je goederen aan onze horecaklanten. Je zorgt voor het laden van de vrachtwagen, vervoeren en afgeven van de goederen. Je onderhoudt het contact met de klant tijdens bezorging en vertegenwoordigd daarmee ook Chefs Culinar.

Wat vragen wij jou?

  • Je bent 18 jaar of ouder.
  • In bezit van Rijbewijs C en code 95.
  • Je bent iemand die alle aandacht heeft voor de klant.
  • Je bent op de zaterdag beschikbaar. 
  • Je zet graag dat stapje extra en stopt veel energie in je werk.

Wat bieden wij?

Méér dan een bijbaan. Wij bieden jou een mooie uitdagende baan met veel afwisseling en een leuke werksfeer!​​​​​​

Enthousiast?

Stuur je motivatie en cv naar HR @chefsculinar.nl. Voor vragen kan je bellen met Linda van Alken, HR Manager via 024-7119852.

Bij Chefs Culinar zijn wij graag eerlijk en open. Vandaar dit verzoek: wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Stuur je motivatie en cv

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen