terug naar overzicht

Investeer in jezelf bij Chefs Culinar! Word jij onze Vrachtwagenchauffeur?

Ben jij tussen de 19 en 23 jaar en wil jij ambassadeur worden van Chefs Culinar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Start een opleidingstraject tot vrachtwagenchauffeur. 

Hoe ziet je dag eruit?

Als chauffeur in opleiding doorloop jij een intern opleidingstraject waarbij je stap voor stap klaargestoomd wordt tot volwaardig vrachtwagenchauffeur. Tijdens het opleidingstraject werk je de eerste 6 maanden in het magazijn. Hierbij verricht je verschillende werkzaamheden op het gebied van transport en logistiek. Indien wij na deze periode willen samenwerken, starten wij het het opleidingstraject. Als vrachtwagenchauffeur is het je taak om klanten blij te maken door bestellingen correct en tijdig af te leveren met een grote glimlach en een flinke portie service. Als vrachtwagenchauffeur ben je het visitekaartje van ons bedrijf. Je bent een van de vaste contactpersonen voor de klant. Elke chauffeur heeft een eigen route, waardoor er echt een band ontstaat met de klant. 

Wat vragen wij van jou?

Voor deze functie zijn wij op zoek naar enthousiaste, klantvriendelijke aanpakkers die graag een interne opleiding willen volgen tot chauffeur en het visitekaartje van Chefs Culinar willen zijn.

 • Je bent leergierig
 • Je bent minimaal 19 jaar
 • Je bent in het bezit van Rijbewijs B
 • Je hebt VMBO/MBO werk- en denkniveau
 • Je bent stressbestendig en flexibel
 • Je communiceert accuraat en helder

Wat bieden wij jou?

 • Een afwisselende baan bij een groeiend bedrijf
 • Een jaarcontract met 1 maand proeftijd
 • Een leuke werksfeer met een enthousiast team
 • Een opleidingstraject
 • Goede arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen

Passie voor foodservice

Wij zijn Chefs Culinar, totaalleverancier in Vers, Food, Non-food producten. Door jarenlange ervaring is ons moederbedrijf in Duitsland uitgegroeid tot marktleider. Sinds enkele jaren is de stap gezet richting de Nederlandse markt. Vanuit Nijmegen leveren wij aan onze relaties in de horeca, catering en zorg. Met ons brede assortiment van verse groente en fruit, vis en vlees, volledig in eigen beheer, onderscheiden we ons in de markt van horecagroothandels. Met zeven jaar op de teller op de Nederlandse markt en een gloednieuwe slagerij, visverwerking en inspiratiecentrum in aanbouw is ons bedrijf volop in beweging. Ben jij die toekomstige vrachtwagenchauffeur die Chefs Culinar als dé versgroothandel van Nederland samen met ons neer wil zetten?

Wil jij bij ons komen werken?

Dan zijn we benieuwd naar je sollicitatie!

Stuur je cv en motivatie naar HR@chefsculinar.nl. Voor vragen kan je bellen met Gerald Derks (024-7119886), Manager Logistiek of Linda van Alken, HR Manager (024-7119852).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stuur je motivatie en cv

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen