terug naar overzicht

Week van de Slager

Vandaag start de week van de slager (4 t/m 9 april 2022). Hoogtijd om eens in gesprek te gaan met 6 slagers van Chefs die allemaal ruim één jaar werkzaam zijn in onze hypermoderne slagerij. De grootse gemeenschappelijke delers? Trots, passie voor  kwaliteit én ambachtelijk werken in een slagerij die alle mogelijkheden biedt! Maak kennis met Ronnie, Erwin, Mariska, Henk, Harold en Aron.   

#1 Ronnie - Basis staat om te groeien!

Ronnie

Het afgelopen jaar hebben wij met het gehele team hard gewerkt om een stabiele basis te vormen voor onze klanten. Na een periode vol onzekerheden zijn wij klaar voor een topseizoen met drukke paasdagen en een zonnig voorjaar en zomerperiode. 

In onze slagerij werken we heel klantspecifiek. Het geeft mij extra voldoening als ik een compliment van een klant krijgt. Tevreden klanten, die vervolgens ook weer gasten tevreden kunnen maken, hier doe ik het voor!

Het mooiste aan mijn vak? Om de hoogste waardering uit een stuk vlees te krijgen. Hoe verder je het snijdt des te hoger je waarden toe kan kennen aan een stukje. Hier werken we zo duurzaam en vakkundig mogelijk aan.

#2 Erwin - Bij Chefs ben je een echte slager!

Erwin

Vanaf mijn 16de ben ik begonnen als slager en het blijft een mooi vak. Ik werk graag met mijn handen én het leukste is dat je bij Chefs Culinar echt ambachtelijk bezig bent. Je bent hier een echte slager! Gehakt wordt vers gedraaid en kip wordt ambachtelijk gekruid. We zijn veel bezig met maatwerk, bijna alles is mogelijk. Ik ben er dan ook trots op dat ik heb mee mogen werken aan de opstart van deze hypermoderne slagerij.

Het liefste werk ik op de worstenmakerij om verse worsten en allerlei soorten hamburgers met veel verschillende recepturen te maken. Het ruikt lekker én ik vind de kruiden heerlijk!

#3 Mariska - Van kapster naar slager

Mariska

Ik ben eigenlijk kapster, maar ik heb een sprong in het diepe genomen en ben begonnen als slager. Voordat ik bij Chefs Culinar begon had ik nog geen ervaring en wist ik niet wat mij te wachten stond. Gelukkig ben ik goed opgevangen.

Ik ben met name bezig met het inwegen en vacumeren. Af en toe help ik ook met het draaien van gehakballetjes. Het is een creatief beroep, waarbij je lekker bezig bent. Ik vind het belangrijk dat wanneer je ergens werkt je een fijne werkplek en een goede werksfeer hebt.

Ik wil graag meer leren over de herkomst van onze producten en de verschillende vleessoorten. Ik hoop verder in dit vak te kunnen groeien. Ik ben nog jong dus waarom niet?

#4 Henk - Klanten willen kwaliteit

Henk

Ik werk graag met kwalitatieve producten en verse en frisse ingrediënten. Hier heb ik plezier van. Klanten willen graag kwaliteit en ik vind het fijn om hieraan mee te werken. Daarnaast werk ik graag gestructureerd en hygiënisch. En dat kan perfect in de nieuwe slagerij! 

Rollades maken is echt mijn specialiteit. Deze maak ik op receptuur. Ik vind rollades mooi vanwege de vorm en ik vind het leuk om te bedenken wat voor een kruiden erbij passen. Ik werk bij Chefs met kwalitatief goede marinades en kruiden. Dit is ontzettend fijn om mee te werken.

#5 Harold & Aron - Al 3 generaties in het slagersvak

Harold en Aron

Bij Harold (vader) en Aron (zoon) is het slagersvak er met de paplepel in gegoten. De vader van Harold was namelijk ook al slager!  “Mijn vader heeft 40 jaar bij de Albert Heijn als slager gewerkt. Binnenkort komt hij bij ons kijken op de slagerij. Ik denk dat hij zeker onder de indruk zal zijn”, vertelt Harold.

"Het werken met verse producten en de afwisseling maakt dit werk zo leuk. We nemen het werk soms wel mee naar huis. Dit kun je merken dat we kritisch zijn wanneer mijn moeder een stukje vlees heeft gekocht", zegt Aron lachend.

Harold voegt nog toe: “We vinden het leuk om als vader en zoon samen te werken. Je weet wat je aan elkaar hebt, dat vind ik heel fijn. Ik ben er trots op dat het slagersvak wordt doorgegeven in de familie”.

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen