terug naar overzicht

Vlam deze zomer met BBQ-gerechten!

Ontdek de heerlijke wereld van barbecuegerechten, waar smaak en gezelligheid samenkomen. Met de zomer in volle gang, is er geen betere manier om te genieten van de buitenlucht dan met een sissende grill en een tafel vol smakelijke lekkernijen. Van sappige steaks en malse hamburgers tot gegrilde groenten en smakelijke marinades, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bereid je voor op een culinair avontuur, waarbij de rokerige aroma's en de perfecte grillstrepen je smaakpapillen prikkelen. Chef Geneal ging aan de slag met twee leuke recepten.

Kreeft met daslookboter

Kreeft met daslookboter

Ontdek gegrilde kreeft, luxe en smaak komen harmonieus samen. Laat je verleiden door de sappige, malse stukjes kreeftenvlees perfect gegrild op de barbecue. Een delicatesse om je  gasten mee te verwennen! 

Bekijk het recept hier.

Butterboard

Butter board

Maak kennis met dit heerlijke butter board. Dit lekkernij is gemaakt van boter, kruiden en specerijen, die zorgvuldig worden ingewreven op een houten plank. Laat je verrassen door de buitengewone smaakbeleving van butter board, perfect voor de echte fijnproever.

Bekijk het recept hier.

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen