terug naar overzicht

Spiraalgroenten

Gezond en verrassend anders

Spiraalgroenten worden erg goed ontvangen door foodprofessionals in alle segmenten. Deze schnitt van groenten is niet alleen lekker en snel in bereiding, het is ook erg oogstrelend. Daarom vullen we ons aanbod het hele jaar door aan met seizoensproducten zoals nu deze herfst: pompoen.

Groenten hebben de hoofdrol

spiraal salade

Groenten pakken vaker de hoofdrol op het bord. Dat zien we terug op de kaart van onze klanten. Er verschijnen steeds meer groentengerechten op de menukaart. Het blijft een uitdaging om nieuwe variaties te bedenken en gasten te blijven verrassen. Gelukkig komen creatieve koks voortdurend met nieuwe toepassingen en indrukwekkende gerechten.

spiraalgroenten socials
gepocheerd ei
green bowl

Spirelli machine

Dankzij de inzet van een spirelli machine op onze versafdeling kunnen we jaarrond een variërend aanbod aan spiraalgroenten leveren. Klaar voor gebruik en toepassing in de keuken en altijd verrassend vers. Ben je benieuwd naar het assortiment op dit moment? Bekijk de producten hieronder of zoek op 'spiraal' in onze webshop. 

Vers assortiment spiraalgroenten

courgette spiraal
pompoen
Pompoen, art. 17605366
rettich
Rettich, art. 16365414
komkommer spiraal
Komkommer, art. 16365377
wortel spiraal
Wortel, art. 16365391
chiogga spiraal
Chioggia biet, art. 16365483

Creatief met diepgevroren nestjes spiraalgroenten van Frosta

courgette pasta

Spiraalgroenten zijn ook goed toe te passen in warme gerechten. Deze groentespaghetti zijn een perfect koolhydraatarm altenatief voor gewone pasta. We leveren ze óók diepgevroren en opgerold in kleine nestjes. Deze 'Zoodles' en 'Caroodles' van courgette of wortel zijn een toegankelijk alternatief voor de verse variant. Om je eigen creativiteit op los te laten. De gele Zoodles zijn bijvoorbeeld heerlijk met gebakken champignons, gefruite ui en peterselie. Of wat dacht je van Caroodles 'alla ricotto' met geroosterde walnoten, honing, dragon en verse ricottakaas? Aanzetten tot verrassende creaties, dat is het doel van deze artikelen. Dus probeer vooral uit! 

Caroodles, groente spaghetti van wortel
60 porties van 50 gram, 3 KG
art. 17275088

Zoodles, groente spaghetti van gele courgette
60 porties van 50 gram, 3 KG
art. 17275118

Zoodles, groente spaghetti van groene courgette
60 porties van 50 gram, 3KG
art. 17275170
 

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen