terug naar overzicht

Samenwerking Huuskes en Chefs Culinar

CHEFS CULINAR verwerft met terugwerkende kracht vanaf 01.01.2020 een belang in de Nederlandse convenience-specialist en totaalgroothandel Huuskes in Nederland.

Het doel van deze deelname is om de competentie voor hoogwaardige, regeerbare componenten en menu’s op het gebied van versproducten voor de Duitse markt uit te breiden.

Huuskes is een totaalleverancier, producent en kennispartner in eten en drinken voor de zorg en bedrijfscatering. Het Nederlandse familiebedrijf is opgericht 1956 en is uitgegroeid tot een team van inmiddels meer dan 1000 medewerkers. Op twee moderne productielocaties worden kwalitatief hoogwaardige high-convenience maaltijden geproduceerd. Het logistieke proces vindt plaats in een centraal magazijn met drie aangesloten regionale magazijnen, zodat er met een breed assortiment aangevuld kan worden met alle relevante food en non-food producten.

Huuskes zal met een focus op zorg onder eigen naam blijven opereren. Het Nederlandse bedrijf van CHEFS CULINAR gaat parallel de horecamarkt verzorgen vanuit het nieuwe centrale magazijn in Nijmegen.  

In Duitsland gaan beide familiebedrijven exclusief samenwerken en hun competenties en sterke punten samenbrengen. CHEFS CULINAR wordt de exclusieve verkoop- en logistieke partner van Huuskes buiten Nederland. In de toekomst zullen alle relevante competenties voor moderne high-convenience cateringsoplossingen worden gecombineerd onder het nieuwe concept ‘Hi Taste’. In navolging op de reeds opgerichte joint venture met het bedrijf Frankenberg voor diepvriesproducten, is nu ook het volledige assortiment voor ultravers convenience beschikbaar door de participatie van Huuskes.

Door dit strategische samenwerkingsverband wil CHEFS CULINAR de sterke positie in de out-of-home markt verder verstevigen en de kennis van Huuskes met de diensten van CHEFS CULINAR bundelen.

De verbonden familiebedrijven blijven zich richten op stabiliteit, continuïteit en toekomstige duurzaamheid.

 

 CHEFS CULINAR GmbH & Co. KG, Kiel

 

Dr. Christian Moll                           Hans-Gerd Janssen                       Dirk Lütje

 

 

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen