terug naar overzicht

Onze hypermoderne vleesafdeling

Met een glimlach van oor tot oor staat Ronnie Denen, vleesspecialist, klaar bij de ontvangst voor de rondleiding. Vóór je de afdeling op mag, moet je je eerst omkleden, allemaal om te voldoen aan de strengste hygiëne-eisen. Op de afdeling heerst er rust en spat de professionaliteit er vanaf.

Hamburgermachine
Maatwerk en voorbewerking neemt jou werk uit handen.

De vleesafdeling heeft meerdere ruimtes met verschillende temperaturen. Zo kunnen overal de meest optimale omstandigheden gecreëerd worden. Daarnaast zijn er twee sluizen, één voor roodvlees en één voor gevogelte. Deze producten worden overal volledig gescheiden opgeslagen en verwerkt.

Ronnie vertelt over de inzet van het gehele team in het afgelopen anderhalf jaar. ''Inmiddels staat er een stabiele basis, een mooi gegeven om van daaruit door te groeien''. Wat er zo mooi is aan zijn vak? ''De hoogste waardering uit een stuk vlees krijgen. Hoe verder je snijdt, des te hoger je waarden toe kan kennen. Op deze afdeling pakken we dat zo duurzaam en vakkundig mogelijk aan, door maatwerk kan er perfect ingespeeld worden op de wensen binnen de horeca''.

Duurzaam en vakkundig | Klantspecifiek werken

Marineren

Een belangrijke ruimte om klantspecifiek te werken is de productieruimte, in het hart van de slagerij. De klant bepaalt simpelweg hoe en hoeveel vlees er verpakt dient te worden en hoe dat vlees wel of niet gemarineerd is. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos; van hamburgers, spareribs, worsten en schnitzels tot spiezen, gehakt, biefstukpuntjes en speklappen.
 
Op deze manier worden foodprofessionals écht geholpen door tijd te besparen in de keuken. Geen overbodige luxe kijkend naar het personeelstekort waar we binnen de branche mee kampen. Op die manier proberen wij ons steentje bij te dragen en foodprofessionals te ontzorgen.

Tracebility | Van boerderij tot keuken

tracebility

Traceability staat hoog in het vaandel, daarom wordt er gebruik gemaakt van een slim etiketteersysteem, op deze manier is de herkomst van de producten in de slagerij volledig traceerbaar. Van boerderij tot in de keuken. De etiketten blijven van het begin tot het eind bij het vlees. Na de gewenste bewerking wordt het vlees verpakt en gaat het met de vrachtwagen naar de klant, om uiteindelijk bij een gast op het bord te belanden en ervan te genieten.

Nieuwsgierig geworden en wil je onze afdeling graag met eigen ogen komen bewonderen? Of ben je benieuwd naar hoe wij onze productie kunnen afstemmen op jouw menukaart? Neem dan contact op met je vleesspecialist.  

Worstenmakerij

Slager Hans op de worstenmakerij.

Limousin Culinar

Trots zijn wij op ons eigen merk vlees, Limousin Culinar.

Verpakking

Op maat gemaakte verpakking voor houdbaarheid en snelle verwerking.

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen