terug naar overzicht

Nijmegen is een iconische brug rijker

Zaterdag 17 april was het zo ver, de 50 meter lange verbindingsbrug werd geplaatst. Het is niet zomaar een brug! Deze glazen brug wordt de verbinding tussen ons oude en nieuwe pand. Vanuit deze brug kun je genieten van een prachtig en ruimtelijk uitzicht. Dit zal niet het enige reden zijn om over dit Nijmeegse icoon te lopen. Er komt namelijk nog iets héél speciaals in. Wat dat is? Dat houden we nog even geheim…

Bouwfase 2

Momenteel zitten we midden in bouwfase 2. Tijdens deze bouwfase wordt, op de wanden na, het oude pand gestript, worden de laad- en losdocks voor de vrachtauto’s naar voren geplaatst én wordt onze gloednieuwe visafdeling gerealiseerd.

Een duurzaam pand

brug bijsterhuizen

Fase 1 stond in het teken van het nieuwe pand met een hypermoderne slagerij. We hebben het pand zo duurzaam mogelijk gebouwd. Zo worden alle kantoren verwarmd met de warmtevoorziening die we zelf opwekken! De koel- en diepvriesinstallatie genereert namelijk warmte. Deze warmte wordt weer gebruikt voor de verwarming van onze kantoren en het schoonmaakwater voor de slagerij. Het hele pand is gasvrij én er liggen zonnepanelen op het dak.

 

Natuurlijk is het pand voorzien van ledverlichting, maar wat écht innovatief is, is ons gebouwbeheersysteem. Met dit systeem kunnen we bijvoorbeeld pieken in ons energieverbruik terugdringen. Wanneer er een stroompiek is schakelt het automatisch bepaalde functies uit die tijdelijk zonder stroom kunnen. Naast het controleren van onze stroompieken kunnen we ook veel andere processen controleren. Zoals het water- en energieverbruik per afdeling en of hier energiezuinig mee om wordt gegaan.

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen