terug naar overzicht

Happy Mrs. Jersey

Biologisch roomijs van Jerseymelk

De Jerseykoe staat bekend om haar uitzonderlijke melk. Deze melk is rijk aan voedingsstoffen, heeft het hoogste percentage botervet en een hoog mineraal gehalte. Dit alles zorgt voor de heerlijke 'ronde' smaak die zo kenmerkend is voor Jerseymelk. Ook is het gehalte caroteen hoger dan in gewone melk, vandaar dat de melk mooi romig van kleur is. De allerbeste melk voor het maken van roomijs! 

Heerlijk puur en biologisch roomijs

goeree-overflakkee

De broers van de IJshoeve maken puur, zuiver en biologisch roomijs onder de naam Happy Mrs. Jersey op het Zuid-Hollandse Goeree-Overflakkee. Dit ambachtelijke boerenijs heeft de authentieke smaak van echte, verse zuivel. Extra bijzonder is dat de koeien dichtbij huis lopen en de allerbeste zorg krijgen die ze nodig hebben voor de productie van de volle romige Jerseymelk. De recepturen van het ijs zijn een goedbewaard geheim, maar wat ze wel graag delen is de ongelooflijke passie voor een mooi natuurproduct. Je proeft de liefde voor het vak terug in de producten van Happy mrs. Jersey.

Jerseymelk van Goeree-Overflakkee

happy mrs jersey

Jerseykoeien zijn niet zo groot van formaat, maar des te groter in wat ze geven. De kleine koeien op de boerderij van de familie Breen op Goeree-Overflakkee krijgen het beste wat de natuur te bieden heeft. Ze grazen op biologisch gecertificeerde grasweides. Op de boerderij is goede voeding de basis van dit mooie en vooral heerlijke eindproduct. In dit prachtige natuurgebied grazen de Jerseykoeien volop en genieten van het Flakeese kwaliteitsgras. Natuurlijke kruiden en klavers groeien tussen het gras en zorgen voor natuurlijke weerstand en de meest zuivere melk. De koeien krijgen een gezond menu en dat proef je! 

De Jerseykoe, een bijzonder ras

jerseykoeien

De Jersey is een kleine koe, bruin van kleur met grote ogen. De Jersey is erg nieuwsgierig van karakter en heeft een sobere levensstijl. Dat betekent dat hij met minder (kracht)voer dezelfde hoeveelheid melk produceert. Onze Jerseys zijn uitstekend geschikt voor biologische veehouderij. Het ras loopt voorop in duurzame melkveehouderij. De Jerseykoeien lopen minimaal 6 maanden per jaar buiten in de wei. De melkkoeien lopen op de weides rondom de stal. De droge koeien en al het jongvee lopen in een van de natuurgebieden van Natuurmonumenten in Ouddorp en Stellendam. De melk wordt op het eiland verwerkt tot kaas en boerderij-ijs. Dit maakt Happy Mrs. Jersey tot een echt streekproduct! En dat verschil proef je!

Happy Mrs. Jersey

vanille bourbon
Vanille Bourbon (art. 18300994)
vanille chocoladesaus
Vanille met chocoladesaus (art. 18301618)
Karamel Zeezout
Karamel Zeezout (art. 18301656)
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen