terug naar overzicht

Hoe maak je een '1,5 meter restaurant' sfeervol?

Yes, vanaf 1 juni mochten we weer gaan doen wat we het allerliefste doen: onze gasten in de watten leggen en ze laten genieten van de ultieme horeca sfeer. Maar hoe zorg je er nu voor dat je sfeer behoudt in een ‘1,5 meter restaurant’. Met minder bezette tafels, persoonlijke afstand, plastic schermen zal het anders zijn dan voorheen. Des te belangrijker om extra sfeer te creëren.

Uit recent onderzoek blijkt dat kaarslicht met een echte vlam het meest bijdraagt aan sfeer in een restaurant, aldus 86% van alle horeca gasten. Gasten beoordelen hun horecabezoek hoger als er kaarslicht aanwezig is en bijna 60% van de ondervraagden geeft aan langer te willen blijven zitten met een kaars op tafel (lees: nog iets extra’s te bestellen).

Ons advies: Plaats bijvoorbeeld op de lege tafels in je zaak een combinatie van hoge en lage kaarsen om een warme, intieme en uitnodigende sfeer te creëren. Vergeet ook jouw terras niet van sfeer te voorzien voor het perfecte visitekaartje.

Creëer de perfecte sfeer met de collectie van Bolsius Professional. Kijk in ons assortiment voor bijvoorbeeld de Bolsius ivoor kleurige rustieke stompkaars (art.16063723) of voor de trendy gotische Bolsius kaars (art. 16063747).

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen