terug naar overzicht

Vrolijk Pasen

Alles voor een geslaagde paasbrunch
avocado
Avocado met mozzarellacrème, zongedroogde tomatenpuree en pijnboompitten.

Met Pasen krijgen we toch allemaal dat ultieme voorjaarsgevoel. De start van de lente, fluitende vogels, groene blaadjes aan de bomen en aangename temperaturen. Tijd om de menukaart aan te passen aan het nieuwe seizoen! En met Pasen pak je natuurlijk extra uit. Serveer jij dit jaar een heerlijke paasbrunch, lunch of diner? Of ga je voor een afhaalbox zodat je mensen thuis kunt laten genieten van iets lekkers?

Met Pasen mag een vers sapje en een eitje uiteraard niet ontbreken, een avocado eigenlijk ook niet! Perfect om te vullen (met ei) of toe te voegen aan een salade of sandwich. 

Een avocado bevat veel gezonde vetten, vezels, mineralen, kalium en vitamines. Er zit wel een keerzijde aan, want avocadoteelt is  milieubelastend. Toch blijft de avocado volgens voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal een milieuvriendelijke keuze. Bekijk de paasfolder voor meer Paasinspiratie. 

wrap
Wrap met gerookte zalm en avocado
cake
Avocado cheesecake met limoen
ei
Gevuld ei met avocado en spinazie
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen