terug naar overzicht

Vlam met vega toppers!

Vegetarische recepten worden steeds populairder. Toch denken veel mensen bij bbq nog aan vlees- en
visgerechten. Onnodig, want juist groente zijn erg geschikt om te grillen. Door ze te garen op de bbq krijgen ze heel veel smaak. Inspiratie uit de keuken van échte veggie lover, Chef Geneal Harreman.

BBQ-romaine sla met daslookcrème en gebakken daslook

BBQ-romaine sla

Romaine sla van de barbecue is een verrukkelijke toevoeging aan elke zomerse maaltijd. Met zijn knapperige bladeren en subtiele smaak brengt het een frisse dimensie naar je gerecht. Combineer het met een heerlijke daslookcrème voor een verfijnde twist. De daslookcrème, gemaakt van de aromatische daslookplant, voegt een lichte knoflookachtige smaak toe die perfect samensmelt met de gegrilde romaine sla. Deze combinatie van gegrilde groente en smaakvolle crème zal je smaakpapillen zeker prikkelen tijdens je volgende barbecuefeestje.

Bekijk het recept hier!

Kropsla met forelei

Kropsla met forelei

Een verfrissende kropsla salade met een romige twist. Deze heerlijke salade combineert knapperige kropsla met een zijdezachte crème fraîche dressing. De dressing voegt een zachte en lichtzure smaak toe aan de frisheid van de sla. Maar het hoogtepunt van deze salade is de toevoeging van foreleitjes, die een delicate en ziltige smaak leveren. Deze combinatie van ingrediënten creëert een harmonieus samenspel van texturen en smaken, waardoor deze salade een perfecte keuze is voor een lichte en smaakvolle aanvulling op een maaltijd.

Bekijk het recept hier!

IJsbergsla met ansjovisdressing en zeewier-crumble

IJsbergsla met ansjovisdressing en zeewier-crumble

IJsbergsla krijgt een verrassende upgrade met een smaakvolle ansjovisdressing en een knapperige zeewier-crumble. Deze salade biedt een mix van frisheid, umami en textuur. De ansjovisdressing voegt een zoute en hartige smaak toe aan de knapperige ijsbergsla, terwijl de zeewier-crumble zorgt voor een krokante bite en een subtiele zeeachtige smaak. De combinatie van deze smaakmakers tilt de ijsbergsla naar een hoger niveau, waardoor elke hap een smaakexplosie is die je zintuigen prikkelt.

Bekijk het recept hier!

Courgette pasta met artisjok

Courgette pasta met artisjok

Geniet van een lichte en smaakvolle maaltijd met courgette pasta met artisjok. Dit gezonde en kleurrijke gerecht combineert goed bij een BBQ. Geniet van de delicate en hartige smaak van artisjokken. De courgette pasta biedt een verfrissende textuur, terwijl de artisjok een verrukkelijke aardse smaak toevoegt. Samen creëren ze een perfect gebalanceerde maaltijd die zowel voedzaam als heerlijk is. 

Bekijk het recept hier!

Schenktip

Schenktip vega pasta

"Een milde wijn met sappig fruit die makkelijk aansluiting vindt bij diverse groentebereidingen - Bjørn Scholten,  Registervinoloog "

Bestel de wijn hier.

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen