terug naar overzicht

Vers uit eigen slagerij!

De keuze is reuze

De zomer breekt aan en daar hoort heerlijk weer bij. Wat is er ongekend populair zodra de zon begint te schijnen? 
Barbecueën!

Spiezen maken

Naast de bbq-feestjes bij mensen thuis blijft barbecueën in restaurants nog steeds groeien. De Green Egg, Black Basterd of een Josper grill is niet langer een uitzondering in een restaurantkeuken of foodtruck.

Ook deze zomer wordt er hard gewerkt op onze eigen slagerij om in te spelen op de wensen en trends vanuit onze partners op de gastronomische markt. Naast prachtige picanha's, ribeye's, burgers etc. hebben wij een uitgebreid assortiment spiezen die we vers produceren.

"Bespaar tijd in de keuken, laat ons helpen!" - Michiel Slootweg

Wouter

De keuze is reuze. Voor de verse spiezen werken we met zowel  kippen,- varkens- als rundvlees. Naturel of gemarineerd. Deze marinades zijn er zowel in droge als natte varianten. Van barbados kruidenmix tot Argentina fire om maar een voorbeeld te noemen. Grof of fijn gesneden, op hout of op ijzer in diverse gewichten, met of zonder groenten. Kies waar je naar op zoek bent, dan gaan wij graag voor je aan de slag!

Voor ieder wat wils, met ruim 150 spiezen!

Michiel Slootweg

Heb jij deze zomer al diverse feestjes, vakantieborrels of (catering) barbecues op de planning staan? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Ik help je graag vooruit!

Ik hoop op een prachtige zomer, met goed weer, volle terrassen én restaurants, fijne feestjes en mooie stukjes vlees & vis. Knallen maar, succes!

Michiel Slootweg - Versspecialist vlees & vis

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen