terug naar overzicht

Valentijnsdag

Love is in the air! 14 februari is de dag van de liefde. Hoe maakt u Valentijnsdag voor uw gasten extra speciaal?

Je hoeft niet direct een heel menu samen te stellen, de decoratie is op deze dag net zo belangrijk. Hierbij kan je denken aan rozenblaadjes op tafel, mooie kaarsen, bloemen en bijpassende muziek. Maar vergeet ook de opmaak van jouw gerechten niet. Met wat eenvoudige aanpassingen creëer je een romantische sfeer op het bord.

Rood
Gebruik de kleur van de liefde in jouw gerechten of als garnering. Met rood fruit zoals aardbeien, frambozen en rode bessen zit je altijd goed. Maar denk ook aan rabarber en rode bietjes.

Hartjes
Vrijwel ieder gerecht is in een hart-vorm te gieten. Maak hartjes met de ingrediënten, garnering of de vorm van uw servies. Wees creatief!

Zoet
Koekjes, taartjes, chocolade… zoete lekkernijen mogen niet ontbreken in een Valentijnsmenu. Verwerk zoete ingrediënten in uw gerechten of maak de lekkerste desserts, hapjes of tussendoortjes.

Bloemen
Niet alleen in een vaas op tafel doen bloemen het goed, maar verwerk ook eens eetbare bloemen in uw gerechten. Verrassend, fleurig en lekker!

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen