terug naar overzicht

Sushi, simply frozen

Nieuwe sushivariëteiten in ons assortiment

Sushi blijft geliefd. De vraag naar deze Japanse klassieker thuisbezorgd groeit nog steeds. Reden genoeg om je onder te dompelen in de wereld van sushi en je gasten heerlijke happen uit het Verre Oosten te serveren. Daarvoor zijn de volgende producten uitstekend geschikt. Kant en klaar uit het vriesvak, gemakkelijker kun je het niet maken.

nigiri garnalen

DV Nigiri-garnalen
Sushi rijstporties belegd met garnalenstaarten, samengebonden met nori-blad. 

Art. nr. 17365703

rijstportie

DV Rijstporties naturel
Deze rijstporties zijn geweldig gemakkelijk als basis voor je zelfgemaakte sushi. Eén portie weegt 20 g; er zitten 42 stuks in een doos. 

Art. nr. 17366106

sushi assortiment

DV Sushi vis assortiment
Simpel en snel: met ons sushi vis assortiment kunt je je creaties binnen no time bereiden. Je kunt kiezen uit een selectie van zalmfilet, kabeljauw en sepia of tonijn, witte heilbot en garnalen. Alle componenten zijn rauw en klaar voor verwerking. 

Art. nr. 1736 5789 zalm, kabeljauw, inktvis 
Art. nr. 1736 5819 tonijn, heilbot, garnalen

nigiri zalm

DV Nigiri sushi zalm
Zin in iets lekkers uit de zee? Deze sushirijst stapeltjes zijn belegd met dunne zalmfilet en smaken ontzettend lekker. 

Art. nr. 17365741

maki zalm asperge

DV Sushi maki teriyaki zalm-asperge
Kant en klaar: deze voorgesneden maki sushirollen zijn gevuld met groene asperges en zalm bereid in teriyakisaus. Omhuld met norivellen. 

Art. nr. 17366038

maki surimi avocado

DV Sushi maki surimi-avocado
Stuk voor stuk een hit, dat zijn onze voorgesneden maki-rollen, gevuld met surimi en avocado. Elke rol bevat 9 stukjes á 22 g. 

Art. nr. 17365901

panko zalm asperge

DV Sushi panko teriyaki zalm-asperge
Genieten! Deze inside-out rolls met gegaarde zalm in teriyakisaus, gele paprika en asperge zijn. Een toevoeging op elke menukaart. 

Art. nr. 17365895 

surimi avocado

DV Sushi tempura surimi avocado
Lekker rolletje, deze sushi van avocado en surimi omhuld met een smakelijk tempuradeeg. Een lekkere snack met Japans accent. 

Art. nr. 17365833

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen