terug naar overzicht

Soep is sexy!

5 tips om soep hot & happening te maken

Maak soep onweerstaanbaar door het in een nieuw jasje te steken. Merk je dat soep bij jou voornamelijk besteld wordt door oudere horecagasten? Zorg dan voor een twist, want de jonge generatie is wel degelijk op zoek naar een kom vol vloeibare groente! Soep is voor jou als ondernemer een topproduct, prima vooraf voor te bereiden, makkelijk vegetarisch of veganistisch te maken mét goede marges. Laat je inspireren en zet soep écht op de kaart.

Maak soep werelds en seizoensgebonden

Aspergesoep

Hoe maak je soep spannend én interessant? Gebruik populaire ingrediënten van over de hele wereld. Door verre reizen raken onze horecagasten steeds meer bekend met smaken van ver. Deze invloeden zien zij graag terug in hun soepkom. Verrijk je soepen dus met exotische kruiden en specerijen. Geen tijd om zelf soep te ontwikkelen? Probeer eens de Knorr Professional Wereld-soepen!

Daarnaast hechten horecagasten steeds meer waarde aan duurzaamheid. Scoor punten met lokaal geteelde seizoensproducten om foodmiles te beperken, zoals bijvoorbeeld deze aspergesoep met gebakken eitje.

Serveer soep in een cocktailglas

Pompoensoep

Eetmomenten veranderen, waar voorheen ontbijt, lunch en diner de standaard waren, wordt snacken steeds populairder. Meerdere kleine eetmomenten op een dag. Ga creatiever om met de soepen op je kaart en zorg ervoor dat je ze op elk moment van de dag kunt serveren! Denk eens aan een Bloody Mary soepcocktail met wodka bij de brunch of een Sunny Pumpkin (pompoensoep met Jamaicaanse rum) rond borreltijd. Door soep te serveren als soepcocktail maak je er iets speciaals van én kun je er meer voor vragen. Daarnaast is het een zeer instagrammable gerecht!

Soep voor bij de borrel

Soep op de borrelplank

Iedereen is tegenwoordig razend druk, toch wordt er graag tijd vrijgemaakt voor een horecabezoek met vrienden. Urenlang tafelen en kletsen. Zo kan een lunch zomaar uitlopen op een middag borrelen, gevolgd door een diner. 

Veel gasten vinden het gezellig om gerechten te bestellen die je met de hele groep kunt delen. Bijvoorbeeld een uitgebreide borrelplank, een soepje past daar perfect bij. Heerlijk naast een bakje olijven en wat rauwe ham. Speel met Knorr Professional soepen makkelijk in op de verwachte drukte door ze vooraf te bereiden en in te vriezen, de soepen behouden hun kwaliteit en smaak!

Aziatische maaltijdsoep

Aziatische Kippensoep

Japanse ramen, Thaise laksa, Vietnamese pho of Koreaanse kimchi jjigae... Aziatische maaltijdsoepTipen zijn hip! Door de vele kruiden en specerijen zijn deze soepen echte smaakbommetjes. Voeg voldoende rijst of noodles toe, wat garnering en deze soepen dienen als volwaardig hoofdgerecht. Gebruik voor een snelle maaltijdsoep de authentieke groente-, kippen- of runderbouillons van Knorr Professional als basis. Voeg gemberpuree en ragfijn gesneden citroengras toe voor een frisse Aziatische kippensoep met eend. 
 
Tip: bied verschillende extra garneringen aan tegen een meerprijs. Denk aan een soja-eitje, rettich, paddenstoelen of kimchi.

Vertrouwde soep met een twist

Soep met een twist

Vertrouwd, maar toch verrassend, daar houdt de horecagast van nu van. Klassieke gerechten die net even anders worden bereid of gepresenteerd scoren gegarandeerd op je menu. 

Geef een twist aan een klassieke soep. Bijvoorbeeld de make-over van de aardappelsoep tot een decadente aardappel- truffelsoep met parmezaans kaasschuim. Deze simpele amuse geeft een verrassende effect waar je gasten graag hun diner mee aftrappen. 

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen