terug naar overzicht

Serveer jij deze kerst Limousin Culinar?

Koe

Als kok en foodprofessional wil jij elke verwachting van je gast overtreffen. De moderne consument is op zoek naar beleving en wil horen waar een product vandaan komt. Het vlees van Limousin Culinar geeft je een verhaal om met trots aan je gasten te vertellen. Zeker tijdens kerst zijn gasten op zoek naar beleving, ervaring en kwaliteit. Kortom, een prachtig moment om Limousin Culinar te introduceren in jouw zaak. Je kunt gasten letterlijk meenemen in een inspirerend verhaal van boer tot bord.

Het limousin rund groeit op in de regio Twente en omstreken. Het is een sterk ras en geeft heerlijk zacht vlees. Door de ideale leefomstandigheden te combineren met een speciaal voedingsprogramma (200 dagen graan- gevoerd), is het vlees bijzonder smaakvol en mals. Mooi rood én perfect gemarmerd.

Voor deze editie doken wij de keuken in om met een prachtig stuk Limousin Culinar een échte kerstklassieker te bereiden. Namelijk: Beef Wellington met een geweldige wijn-spijs combinatie.

Ben Janssen, vleesspecialist over Limousin Culinar:

Limousin

Ik blijf het zeggen, want Limousin Culinar is écht ons paradepaardje. Een prachtig stuk vlees mét een verhaal, constante kwaliteit, volledig traceable én verantwoord met respect voor mens, dier en milieu. Wat wil een mens nog meer?

Mocht jij dit prachtige vlees nog niet geïntroduceerd hebben in jouw zaak, dan denk ik dat kerst de uitgelezen kans is! Wil je het een keertje proeven en samen nadenken over de mogelijkheden? Wij nodigen je graag uit voor een proeverij op maat. Neem contact op en ik help je heel graag verder!

Wijnspijs

''Pinot Noir is een delicate rode wijn die de aardse toets van de Beef Wellington completeert. De zuurgraad in deze wijn snijdt gemakkelijk door de boterachtige korst en benadrukt de verschillende smaken van het gerecht. Door de frisheid worden smaakpapillen bij iedere hap en slok verfrist'' - Bjørn Scholten

Delicaat, Intens, Complex | Frankrijk, Bourgogne | Gevrey Chambertin Vieilles Vignes | Domaine Seguin Manuel | pinot noir | art. nr. 60011907

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen