terug naar overzicht

Rauwkost om je vingers bij af te likken!

Wat is er lekkerder op een warme zomerdag dan een frisse rauwkostsalade? Gebruik onze verschillende kant-en-klare salades en rauwkosten om je gasten te verrassen én verwennen. Zet kleur op tafel en geef sfeer aan zomerse borrels, barbecues of bedrijfsfeestjes!

Een barbecue in de zomerperiode is bijvoorbeeld ideaal voor bouwvakborrels, familiefeestjes en andere partijen of grote groepen. Daarbij mogen verse salades en rauwkosten natuurlijk niet ontbreken. Maar dat niet alleen, ook bij een à la carte gerecht zijn onze rauwkosten een aangename aanvulling om als bijgerecht te serveren. Naar wens met of zonder dressing, zodat je er een eigen draai aan kunt geven.

In ons assortiment hebben we meer dan veertig verschillende rauwkosten en salades. Onze seizoenstoppers hebben we voor je op een rijtje gezet in onze shop. Liever een andere samenstelling? Laat het je AGF-specialist weten zodat we samen kunnen kijken naar jouw unieke rauwkost of salade op maat!

Rauwkost en salades

Bekijk onze seizoenstoppers hier!

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen