terug naar overzicht

Overvloed aan paddenstoelen

De dagen worden korter, de temperaturen dalen en de natuur transformeert in een kleurrijk palet van warme tinten. Welkom in het prachtige herfstseizoen, waar de wereld van de culinaire magie tot leven komt met een overvloed aan paddenstoelen die de aarde te bieden heeft.
Stap deze herfst in de betoverende wereld van paddenstoelen en ontdek de veelzijdigheid en smaak die ze aan jouw gerechten toevoegen.

Eekhoorntjesbrood

Eekhoorntjesbrood/cepes
Cepes, ook wel bekend als eekhoorntjesbrood, behoren tot de meest geliefde paddenstoelen in de culinaire wereld. Deze paddenstoelensoort staat bekend om zijn kenmerkende smaak en vlezige textuur, waardoor hij favoriet is onder koks en fijnproevers over de hele wereld.

Deze paddenstoelen worden vaak gebruikt in de Franse en Italiaanse keuken, waar ze een belangrijk onderdeel vormen van klassieke gerechten zoals risotto, stoofschotels en sauzen. Eekhoorntjesbrood voegt een diepe, hartige smaak toe aan deze gerechten en zorgt voor een heerlijke culinaire ervaring.

Bruschetta met cantharellen
Quiche met champignons
Risotto met kastanjechampignons
Romige soep met cantharellen
Romige pasta met eekhoorntjesbrood
Thaise Tom Yam soep met gamba's en enoki
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen