terug naar overzicht

Lente ijsinspiratie!

IJs zoals het bedoeld is!

Zet ijs samen met IL PRIMO écht op de kaart! Sinds 1938 produceert La Venezia ijs- en dessertproducten om je vingers bij af te likken. Het geheim? Een mix van jarenlange ervaring én een ambachtelijke bereidingsmethode.

IL PRIMO staat voor eerlijk, traditioneel Italiaans ijs. IJs zoals het bedoeld is! Wil jij jouw gasten verwennen met ambachtelijk, romig schepijs van hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs? Lees dan snel verder! Wij zijn samen met La Venezia de keuken in gedoken om drie heerlijke lente desserts te ontwikkelen. De lente vraagt om verfrissend fruit, verrukkelijke noten volgens de Italiaanse traditie.

Noten coupe

Notencoupe

Een mooie combinatie van pistacheijs, walnootijs en hazelnootijs. Geserveerd op een bedje van bitterkoekjescrumble, afgemaakt met verse pistache en walnoten. Voeg eventueel nog een galette toe ter decoratie.

Lente coupe

Ijs trio

Een fris trio van diverse soorten sorbetijs, namelijk citroen, passievrucht én mango. Serveer met een krokantje om het geheel spannend te maken en maak af met stukken mango ter decoratie. Bijkomend voordeel: alle IL PRIMO Premium sorbets zijn verantwoord én vegan.

Affogato al caffè

Affogato al caffè

Een verrassend én authentiek Italiaans gerecht, leuk om te serveren in een glas. Je gasten wanen zich voor even in Italië met deze verwennerij!

Serveer een grote bol superboerenroomijs. Zet een gloeiend hete sterke kop espresso en schenk deze over het ijs. Garneer eventueel met chocolade snippers of slagroom.

Serveer en bereidingstip:

Tip van de IJsmeester: ''De ideale temperatuur om een coupe te bereiden én te serveren is -16°C''.

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen