terug naar overzicht

Vegetarische filet americain van FairBeleg

Nieuw in ons assortiment

Een dagje zonder vlees is een kleine moeite, maar heeft een positieve impact op mens, dier en milieu. FairBeleg maakt het u gemakkelijk. Vanaf nu bij CHEFS CULINAR verkrijgbaar: vegetarische filet americain. Een smaakvolle spread met een smaak en bite zoals we deze kennen van de vleesvariant, maar dan op basis van zuivel. De spread is rijk aan ijzer en 100% vegetarisch.

FairBeleg

FairBeleg biedt producten voor zorg, catering, horeca en on-the-go. Het merk maakt hartig broodbeleg om op elk moment van de dag van te genieten. De producten zijn afgestemd op trends en marktontwikkelingen en zijn aantrekkelijk in presentatie. Met een uitgebreid en smakelijk assortiment vleeswaren, kaas en smeerbaar broodbeleg, kunt je jouw gasten iets bijzonders bieden voor de broodmaaltijd. De Maaslander en Old Amsterdam kazen van onze samenwerkingspartner Westland, zijn altijd gemaakt van weidemelk. FairBeleg is continue bezig om nog meer producten te voorzien van het Beter Leven keurmerk en heeft alleen maar kipproducten die plofkipvrij zijn. Met de slimme portieverpakkingen van FairBeleg ga je voedselverspilling tegen door portionering.

Portieverpakking
De portieverpakkingen van FairBeleg zijn compact en aangepast aan de grootte van het beleg. Niet alleen een duurzame verpakkingsoplossing, maar ook ruimtebesparend. De eigentijdse vormgeving met eenvoudige opening zorgt voor een smakelijke presentatie van het product én is door de verpakking voor individueel gebruik erg hygiënisch. Met portieverpakkingen beperkt je derving tot het minimum.

10 plaks verpakking
De 10-plaks verpakkingen van FairBeleg zijn hersluitbaar en afgestemd op het aantal bewoners van kleinschalige woonvormen. Plakken hebben de grootte van een boterham. De verpakking, die tevens gemakkelijk te stapelen is, heeft een schrijfvenster op de voorzijde, waar je de openingsdatum op kunt noteren om zo de voedselveiligheid te bewaken en onnodige derving tegen te gaan. Door de EAN-code ook geschikt om aan te bieden in ziekenhuiswinkels.

Vegetarische filet americain naturel

vega filet americain

FairBeleg vegetarische filet americain is een heerlijke smaakvolle spread met een vergelijkbare smaak en bite zoals we deze kennen van de vleesvariant, maar dan op basis van zuivel. De spread is mild gekruid en zacht van smaak. De vegetarische filet americain is rijk aan ijzer en voorzien van het vegetarische keurmerk. Het product is 100% vegetarisch en daardoor ook geschikt voor mensen met een verminderde weerstand en zwangere vrouwen. De compacte portieverpakking is hygiënisch en berekend op het beleggen van 1 boterham. Een doos bevat 15 portieverpakkingen van 35 gram. Ideaal voor gebruik in zorg, hotels en (bedrijfs)restaurants.
Artikelnummer: 17386609

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen