terug naar overzicht

Chefs Beurs 2019 in Düsseldorf

Op onze beurs in bruisend Düsseldorf vind je alles over de toekomst in food. Ontdek interessante nieuwe producten van onze leveranciers, laat je inspireren door live cooking en geniet van de creaties in ons beursrestaurant. Raak aan de praat met vakspecialisten en woon kostenloos seminars bij om je voor te bereiden op je toekomst. 

Een zeer veelzijdig programma! Dat is het eerst wat opvalt aan de invulling van onze beurs 2019. Naast de kookshow in onze "Genusswelten stand", waar smaak en beleving samen op nummer 1 staan, staan er ook weer een grote hoeveelheid aan leveranciers klaar om hun nieuwe productinnovaties, recepten en smaken met je te delen. Je kunt gratis dineren in het beursrestaurant en deelnemen aan allerlei acties. Op deze pagina vind je meer informatie over het programma, de seminars en info over hoe de Messe Düsseldorf te bereiken. Wij kijken alvast uit naar je komst! 

Let's go green

hele groenten trend
groenten in zijn geheel bereid, een niet te missen trend

Het milieu vraagt om aandacht en daar hechten wij waarde aan! Daarom is onze beurs niet alleen vrij van plastic bekers en bestek, we presenteren ook geweldige innovaties waarmee u plasticverbruik in uw eigen bedrijf kunt minimaliseren. Neem een kijkje in onze "reiniging en hygiëne stand" voor mooie promoties. Er staan je interessante innovaties te wachten. 

Inspiratie op elke hoek

tomahawk 2018
tomahawk van het Durocvarken in de spotlights in 2018

In onze inspiratiestand presenteren we 5 leveranciers die hun bedrijf verrijken met innovatieve producten. Ontdek ze tijdens de beurs en test de heerlijke bereidingen. 

Young Chefs Battle

kookstrijd desserts
een dessert in de chefs battle van 2018

Hier gaat het gebeuren: een kookwedstrijd tussenjonge chefs. Koks in opleiding laten zien wat ze in hun mars hebben. Op de Chefs Culinar beurs in Leipig, Düsseldorf, Neumünster en Ulm concurreren de sterren van morgen tegen elkaar in een live cooking event. De finale vind plaats Op de Chefs Culinar beurs in Berlijn. De prijs is onder anderen een foodtour door Amsterdam met overnachting, een messen set van fantastische kwaliteit, maar er is meer. Het is de opdracht om in 4 uur tijd een meesterwerk op het bord te serveren. Het startsein wordt om 10:00 uur gegeven, gevolgd door een spannende strijd. Daarbij kun jij helpen. Om de reeds bestaande deskundige jury van Chef koks te versterken, zoeken we nog steeds een 8-koppige gastjury.

5D Simulator

We hebben ook aan de kinderen gedacht. Onze kleinste gasten kunnen in de kinderclub een dag vol plezier en spelletjes beleven. Zo kun jij je volledig concentreren op uw bezoek aan de beurs. Er komt ook de nodige actie aan te pas. Door middel van een 5D simulator kan iedereen zich bewijzen tijdens het schansspringen of laserschieten. 

Belangrijke info

Wat breng je mee naar de beurs?

Zorg dat je je uitnodiging - die binnenkort bij je op de mat valt - bij je hebt en laat deze zien bij de receptie. 

Parkeren

Natuurlijk betaal je geen parkeertarief bij je bezoek aan de beurs. De parkeerplekken op het terrein zijn gratis beschikbaar. Houd bij het oprijden van het parkeerterein de uitnodiging gereed. 

Adres
Messe Düsseldorf Hal 8B
D-40474 Düsseldorf
Stockumer Höfe 170
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen