terug naar overzicht

Meer informatie Corona maatregelen

We begrijpen dat de huidige situatie bij jou voor bezorgdheid kan zorgen en vragen oproept. Wij zijn telefonisch gewoon bereikbaar en ook onze accountmanagers staan tot je beschikking om eventuele vragen te beantwoorden. Chefs Culinar is geopend zoals gewoonlijk. Wij staan voor je klaar, juist nu in deze bizarre situatie. We zullen er samen alles aan doen om sterker uit deze crisis te komen.

Uiteraard volgen wij alle veiligheidsmaatregelen van het RIVM zorgvuldig op. We doen alles wat binnen onze macht ligt om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Chefs Culinar zet de gezondheid en veiligheid van haar medewerkers en klanten daarbij op nummer één.  

Je kunt voor al je inkopen nog steeds bij ons terecht. Naarmate deze crisis langer duurt bestaat de mogelijkheid dat wij alternatieve producten aan gaan bieden. Door het assortiment in te krimpen zouden we derving in de toekomst kunnen voorkomen. Mocht het zover komen, hopen we op je begrip.

Wij blijven ons uiterste best doen om je bestellingen af te leveren zoals je van ons gewend bent. Indien je je levering nu of in de toekomst op een andere wijze óf locatie wenst te ontvangen, horen we dat graag. We denken graag met je mee.

Juist in deze situatie hebben we elkaar hard nodig. Wij zullen er in elk geval voor je zijn als horecapartner. Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en ondernemen we waar nodig actie.

Meer informatie

We hebben een aantal onderwerpen op een rij gezet met rechtstreekse links naar de bijbehorende websites, die wellicht antwoord geven op je meest dingende vragen.

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen