terug naar overzicht

Eetwinkel scoort weer in Cafetaria Top 100!

30 oktober 2018

Ook dit jaar heeft Eetwinkel weer geweldig gescoort in de Cafetaria Top 100. De landelijke uitreiking, die door de Snackkoerier wordt georganiseerd, vond plaats op 29 oktober jl. tijdens een gezellige feestavond. 

Cafetaria Top 100 2018

Alle deelnemende Eetwinkels behaalden een mooie positie in de Top 100, "een prestatie om trots op te zijn", aldus conceptmanager Jan-Hein Aarts. Twee Eetwinkels werden nog extra in het zonnetje gezet.

De beste van Brabant
Eetwinkel Select in Boxtel is bekroond tot provinciewinnaar van Noord-Brabant. In het juryrapport lezen wij: "De inrichting is sfeervol, in een rustige kleurstelling. Deze locatie heeft alleen maar pluspunten als het gaat om de uitstraling. Er is een duidelijk herkenbare en consequent doorgevoerde huisstijl en er wordt veel aandacht besteed aan product- en menukeuze.”

De mooiste van het land
In Wierden staat de cafetaria met het 'Mooiste interieur': Eetwinkel Sterk Langs de Lijn. Deze prijs is nieuw sinds dit jaar. “Raymond en Marinka Sterk laten met hun interieur zien hoe je de cafetaria naar een hoger niveau kunt tillen. Het resultaat is één van de mooiste cafetaria’s van Nederland die helemaal past in deze tijd”, aldus de jury.

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen