terug naar overzicht

Coronavirus (COVID-19)

Update: 16-3-2020

Update: 16-3-2020 16:00 Bezorgen door en ook afhalen bij horecazaken is toegestaan

Zojuist heeft het RIVM bekend gemaakt dat bezorgen en afhalen nog steeds is toegestaan. Check deze pagina van de rijksoverheid (RIVM) voor meer informatie.

berichtgeving RIVM
Berichtgeving van het RIVM

Wij blijven geopend en bereikbaar

Wij wensen alle horecamedewerkers, ondernemers en foodprofessionals heel veel sterkte bij het sluiten van de deuren. Een drastische maatregel, maar de volksgezondheid staat natuurlijk op nummer één.

Heb je wel (vers) producten nodig? Wij blijven geopend en bereikbaar en doen ons uiterste best om bestellingen uit te leveren zoals je gewend bent. 

De komende weken ontvang je van ons geen weekaanbiedingen en andere productinformatie. Heb je vragen, neem dan contact op met onze afdeling Customer Service via info@chefsculinar.nl of met je accountmanager. Wij staan klaar om je te helpen!

Team Chefs Culinar
024-7119801

Update: 13-3-2020

Bij Chefs Culinar willen we de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk helpen voorkomen. Daarom nemen we, in overeenstemming met het advies van het RIVM verschillende voorzorgsmaatregelen. 

  • Chefs Culinar medewerkers die een risicogebied hebben bezocht, mogen de eerste 14 dagen na thuiskomst niet werken. 
  • Chefs Culinar medewerkers wordt sterk afgeraden risicogebieden te bezoeken – zowel in verband met werk als voor vakantie.
  • Bij Chefs Culinar worden alle interne vergaderingen die niet strikt noodzakelijk zijn uitgesteld.
  • Tijdens noodzakelijke vergaderingen worden de nodige voorzorgsmaatregelen genomen.
  • Alle rondleidingen en bedrijfsbezoeken worden gestaakt. Externe bezoekers mogen ons magazijn en onze productie niet meer betreden.
  • Externe gasten mogen niet eten in onze kantine.
  • Vergaderingen met externe gasten worden tot het absolute minimum beperkt.
  • Handdesinfectie en hygiënevoorschriften zijn verplicht bij alle ingangen van onze locatie.

    We blijven het advies van het RIVM opvolgen en passen onze preventie-inspanning daar voortdurend op aan. Deze pagina wordt bijgewerkt zodra de situatie verandert. 
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen