terug naar overzicht

Beurs en trendtour Düsseldorf 2018

Deze dag stond niet alleen onze eigen CHEFS CULINAR beurs in Düsseldorf centraal, dit jaar was er aansluitend een culinaire reis door de bruisende stad Düsseldorf. We namen een exclusief kijkje in de keuken van diverse innovatieve horeca locaties. We kregen volop inspiratie van gevestigde en nieuwe concepten van culinaire hotspots.

De beurs is het platform voor leveranciers om hun producten, maar zeker ook noviteiten te presenteren en te laten proeven. Zo zagen we onder andere een prachtig stuk vlees in de vorm van een tomahawk steak van het Duroc varken en Alpenyoghurt van superverse melk van koeien die midden in de Alpen leven en daardoor genieten van de meest pure lucht, water en gras. Ook onze huismerken verdienden hun plek en lieten een greep zien uit het totaalpakket. We zagen Meisterfrisch producten in het high convenience segment die met hun verbeterde receptuur nog lekkerder zijn: van rollades en goulash tot soepen en bolognesesaus. 

Een kijkje in de keuken
Van het populairste burgerrestaurant tot een poke-bar en van een sterrenchef tot een exclusief verscentrum - onze trendtour bracht ons naar de meest bijzondere culinaire hotspots. Er werd volop ontdekt en geproefd bij de verschillende locaties, die allemaal voorop lopen op het gebied van innovatie. 

Een aantal begrippen die al deze vernieuwende concepten kenmerken zijn: gezond, vers en ambachtelijk. En dat allemaal in een moderne, hippe omgeving.

Wij danken alle bezoekers voor hun komst. Samen hebben we er een geweldige dag van gemaakt!

Kok op beurs
Opgemaakte borden beurs Düsseldorf
Beurs Düsseldorf
Beurs Düsseldorf
Wijnbar Düsseldorf
Pokebowl restaurant Düsseldorf
Wijnbar Düsseldorf
Supermarkt 2.0 Düsseldorf
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen