Recepten
alle recepten

Surf & turf nacho's

Willy Nacho

Bereiding en ingrediënten

  • 2 steetrijpe avocado
  • 360 mlyoghurt
  • 15 gkoriander
  • 1 stsap van limoen
  • gemalen komijn
  • 20 gWilly Nacho El Diablo red hot sauce
  • 200 gWilly Nacho tortillachips chili
  • 200 grivierkreeftjes
  • 200 gchorizo (blokjes)

Surf & turf nacho's

Bereiding:
1. Verwarm de oven op 200 graden. 
2. Doe de avocado, yoghurt, koriander, het limoensap, de komijn en de El Diablo hot sauce in een keukenmachine en mix het geheel. 
3. Breng eventueel op smaak met zout en peper.
4. Doe de tortillachips in een ovenbestendige schaal en verdeel de rivierkreeften en de chorizo over de nacho's en top af met de cheese dip.
5. Bak het geheel ongeveer 6 min in de oven.
6. Haal de schaal uit de oven en garneer met de avocadocrème en de Mexican mix. Top af met peterselie.

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen