Recepten
alle recepten

Pinsa

Bresc

Bereiding en ingrediënten

  • 3 stPinsa bodems
  • 1 stvenkelworst
  • 1 stvenkel
  • 200 galioli limon
  • 150 gzoetzure cherrytomaatjes

Pinsa

Bereiding:
1. Schaaf de venkel heel dun op de snijmachine of mandoline.
2. Neem het zoetzuur van de cherrytomaatjes en kook het.
3. Giet het gekookte zoetzuur warm op de venkel en laat dit marineren.
4. Neem de pinsa bodem en bestrijk met de alioli limon en beleg met de venkelworst en de gemarineerde venkel.
5. Bak de bodem af en beleg met zoetzure cherrytomaatjes.
6. Snijd de pinsa in stukken. 

 

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen