Recepten
alle recepten

Nacho burger

LA Streetfood

Bereiding en ingrediënten

  • 89 gwhite floured bap
  • 20 gsla
  • 27,5 gavocado pulp Pablo’s Choice
  • 125 gcrispy nacho burger smoky mountains
  • 15 gjalapeno relish ballymaloe
  • 15 ghemp sauce smoky mountains
  • 17 grode ui

Nacho Burger

Bereiding:
1. Toast de White Floured Bap licht in de oven of op de bakplaat, zodat het broodje een beetje krokant wordt.
2. Frituur ondertussen de bevroren Crispy Nacho Burger in 4 min. 
3. Beleg de onderste bun met een vers slablad en een beetje Avocado Pulp van Pablo’s Choice en leg dan de Crispy Nacho Burger erop.
5. Beleg de burger met een rode uienringen en tomaat.
6. Smeer de bovenste bun in met een beetje Ballymaloe Jalapeno Relish en top de burger af met Smoky Hemp Sauce.

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen