Recepten
alle recepten

Mini Hardshell Taco

LA Streetfood

Mini Hardshell Taco

Bereiding en ingrediënten

  • 25 gsoft corn tortilla
  • 70 gpulled beef barbacoa
  • 15 gmango relish ballymaloe
  • 8 ghemp sauce smokey mountains

Mini Hardshell Taco

Bereiding:
1. Pak de Taco Schelp Mini Frituurkorf en leg de tortilla's in de houders en frituur ze kort totdat ze de bekende harde taco schelp vorm hebben.
2. Verwarm de Pulled Beef Barbacoa op hoog vuur of in de magnetron. Daarna kun je ze gemakkelijk warm houden in de bain-marie.
3. Leg de Beef Barbacoa in de taco’s en top de taco’s af met de Ballymaloe Tropical Mango Relish en Smokey Hemp Sauce.

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen