Recepten
alle recepten

The Blue Bayou burger

LA Streetfood

Bereiding en ingrediënten

  • 80 gPretzel Bun
  • 20 grucola
  • 170 gblack Aberdeen Angus Burger
  • 2 gburger magic Paul Prudhomme
  • 60 gbacon sweet ’n cured smoky mountains
  • 24 gin whiskey geflambeerde champignons
  • 15 gtruffelmayonaise
  • 15 gstout steak sauce Ballymaloe
  • 55 gblauwschimmelkaas
  • 12 ghazelnoten
  • 20 gcaramelized onions

The Blue Bayou

Bereiding:
1. Verwarm de barbecue.
2. Snijd de bospaddelstoelen en flambeer deze met Jack Daniels Whisky en snijd de hazelnoten en rooster ze.
3. Snijd de ui in dunnen ringen en de blauwe schimmelkaas in robuuste plakken.
4. Leg de Black Angus beef burger op de barbecue en toast ondertussen de bun. 
5. Leg na het omdraaien van de burger de schimmelkaas op de burger, zodat deze kan smelten en verwarm de gerookte ham.
6. Beleg de bun met rucola en leg de burger met schimmelkaas en gerookte ham erop.
7. Top de burger af met de geflambeerde bospaddenstoelen, geroosterde hazelnoten, rode uienringen en truffelmayonaise. 

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen