terug naar overzicht

Week van de Slager

Het is de week van de slager. Precies daarom zijn onze slagers vandaag in het zonnetje gezet. In het kloppende hart van het inspiratiecentrum, the Chefs Table, namen onze slagers plaats voor iets waar menig vleesliefhebber van droomt. Namelijk 10 weken dry aged Limousin Culinar ribeye. Dit gecombineerd met een heerlijke wijn liet een klein feestje in ieders mond ontstaan. 

Dit was ook het moment om met een aantal slagers in gesprek te gaan. Het werkplezier spat al een tijdje van deze afdeling af. Hoe komt dat eigenlijk? We vroegen aan een aantal slagers; “wat maakt jouw/jullie werk nou zo leuk?” Lees de quotes in de foto’s.

Via deze weg willen wij ook al onze slagers bedanken voor zijn/haar inzet. Dankjewel, jullie zijn stuk voor stuk toppers! 

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen