terug naar overzicht

TEAMLEIDER LOGISTIEK AVOND

Wat ga jij doen bij Chefs?

De wereld van food staat nooit stil, daarom wordt er in de avond hard gewerkt door onze logistieke ploeg! Met z’n allen zorgen zij ervoor dat alle orders klaar staan om de volgende dag vervoerd te worden naar onze klanten. Als Teamleider Logistiek geef je, samen met je collega Teamleiders, leiding aan deze ploeg. Je stuurt de afdeling aan, plant op productiviteit en draagt zorg voor de totale gang van zaken met betrekking tot orde, netheid, veiligheid en sfeer binnen de afdeling. Jij voelt aan wat je collega’s nodig hebben en houdt hen op de hoogte van ontwikkelingen binnen de organisatie.

Je takenpakket bestaat uit:

  • Het aansturen van de afdeling met oog voor zowel de mens als het resultaat;
  • Coaching van (nieuwe) medewerkers, controle van werkzaamheden, personeelsplanning, urenregistratie en verzuimregistratie e.d.;
  • Het toezien op een juiste administratieve afhandeling van de logistieke stromen;
  • Je bewaakt de uitvoering van werkzaamheden, het handhaven van HACCP-/ veiligheidsvoorschriften en de orde en netheid binnen de afdeling;
  • Komen er klachten binnen of gaat er iets mis in het logistieke proces? Dan ga jij op zoek naar structurele oplossingen.

Wat breng jij mee?

Na het afronden van je mbo-opleiding (minimaal niveau 4) in de richting van Logistiek, heb je ruime ervaring opgedaan binnen een DC-omgeving. Door de ervaring die je op hebt gedaan heb  je kennis van logistieke processen. De afgelopen jaren heb jij in een aansturende rol gewerkt en heb je jezelf ontwikkeld als teamleider. Je hebt een overtuigende stijl van leidinggeven en bent daarin zowel taak- als mensgericht. Bij Chefs Culinar hebben we samen één doel: een tevreden klant! Een tevreden klant begint bij een goede service, daarom maak jij met jouw klantgerichtheid het verschil.

Je wordt onderdeel van de avondploeg, daarom ben je 5 dagen flexibel beschikbaar van zondag tot en met vrijdag tussen 16:00 en 01:00. De wereld van food draait altijd door, dus het is voor jou geen probleem om op zondagen en feestdagen flexibel beschikbaar te zijn. 

Wat krijg je van ons?

Allereerst: een passend salaris, wel zo prettig! Uiteraard ontvang je extra toeslagen voor het werken in de avonduren. Daarnaast bieden we je een moderne werkplek in een groeiend bedrijf waar geen dag hetzelfde is. Tot slot, niet onbelangrijk: een leuke werksfeer in een team met enthousiastelingen die elke dag opnieuw streven naar het afleveren van hoogwaardige service voor onze klanten.

Waar kom jij terecht?

Wij zijn Chefs Culinar! Totaalleverancier in Vers, Food, Non-food producten. Door jarenlange ervaring is ons moederbedrijf in Duitsland uitgegroeid tot marktleider. Sinds enkele jaren is de stap gezet richting de Nederlandse markt. Vanuit Nijmegen leveren wij aan onze klanten in de horeca, catering, fastservice en leisure. Met ons brede assortiment van verse groente en fruit, vis en vlees, volledig in eigen beheer, onderscheiden we ons in de markt van horecagroothandels. Met krap acht jaar op de teller op de Nederlandse markt en een gloednieuwe slagerij, visverwerking en inspiratiecentrum is ons bedrijf volop in beweging.

Bij Chefs zijn wij trots op het mooiste vak van de wereld! Jij ook?

En, ga jij deze uitdaging aan?

Bij vragen over de vacature kan je contact opnemen met Gerald Derks, Manager Transport & Logistiek (024 711 98 01). Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Marjet van Leeuwen, HR Adviseur (024 711 98 50). Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Stuur je cv en motivatie!

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen