Recepten
alle recepten

Surf 'n turf carpaccio

surf 'n turf carpaccio
surf 'n turf carpaccio
surf 'n turf carpaccio
surf 'n turf carpaccio

Bereiding en ingrediënten

Ingrediënten
  • 150 gwilde kruiden
  • 150 ggroene courgette
  • 200 grode biet
  • 150 gwitte radijs
  • 20 ggele currypasta
  • 30 mlrijstazijn
  • 80 glimoen
  • 50 mlraapzaadolie
  • 30 gmangopuree
  • 10 gbbq-kruiden
  • 300 ggarnalen
  • 300 gtournedos
  • 300 gtonijn loins
  • 300 gcoquillesvlees
  • 20 gzeezout vlokken
  • 600 gcitroenpeper brood

Surf 'n turf carpaccio

Was de wilde kruiden en laat ze uitlekken. Was de courgette, en schil de rode biet en radijs. Snijd de groenten voorzichtig in dunne schijven in een mandoline. Maak een marinade van gele currypasta, rijstazijn, limoen, raapzaadolie, mangopuree en bbq-kruiden. Grill de garnalen.

Maak de tournedos schoon. Snijd de tonijn, tournedos en coquilles in dunne plakken, leg ze tussen twee stukken plasticfolie en sla ze voorzichtig plat. 

Meng de wilde kruiden met een deel van de marinade. Halveer de gegrilde garnalen en snijd het citroenpeper brood.

Allergenen:
Glutenbevattende granen, Vis, Schaaldieren, Soja, Melk, Sulfiet, Sesamzaad
Serveertip
Leg de courgette, rode biet en radijs afwisselend op een bord, laat ze licht overlappen. Leg de tonijn, tournedos en couquilles er op dezelfde manier boven op. Besprenkel rijkelijk met de marinade. Leg de gemarineerde wilde kruiden en vervolgens de garnalen in het midden op de carpaccio. Bestrooi met zeezoutvlokken. Serveer met een sneetje citroenpeper brood.
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen