terug naar overzicht
Slager

Passie voor foodservice

Wij zijn CHEFS CULINAR, totaalleverancier in Vers, Food, Non-food producten. Door jarenlange ervaring is ons moederbedrijf in Duitsland uitgegroeid tot marktleider. Sinds enkele jaren is de stap gezet richting de Nederlandse markt. Vanuit Nijmegen leveren wij aan onze klanten in de horeca, catering en zorg. Met ons brede assortiment van verse groente en fruit, vis en vlees, volledig in eigen beheer, onderscheiden we ons in de markt van horecagroothandels. Met krap zeven jaar op de teller op de Nederlandse markt en een gloednieuwe slagerij, visverwerking en inspiratiecentrum in aanbouw is ons bedrijf volop in beweging. Ben jij die Slager die Chefs Culinar als dé versgroothandel van Nederland samen met ons neer wil zetten?

Het profiel

Als professionele slager verzorg je dagelijks een groot assortiment aan vers vlees producten. We portioneren, kruiden en verpakken de producten op maat voor de klant. Doordat onze inkopers exact weten waar ons vers vlees vandaan komt, kunnen we een constante hoge kwaliteit garanderen. We zijn dan ook trots op de hoogwaardige rundvleesproducten van onze huismerken ‘Meisterfrisch’ en ‘BEEF CULINAR’. Het vlees dat we verkopen is onder andere afkomstig uit Duitsland, Frankrijk, USA, Argentinië, Brazilië, Nieuw-Zeeland en Australië.

Je takenpakket bestaat uit:

  • Je portioneert het vlees in de gewenste hoeveelheid (aantal, gram)
  • Je hebt kennis van de kwaliteit van het vlees.
  • Bewerken van al dan niet voorbewerkt vlees tot verkoopklare producten.
  • Je kan productieaantallen omrekenen naar benodigde grond- en hulpstoffen.
  • Je bent stressbestendig, houdt overzicht en weet prioriteiten te stellen.
  • Je bent accuraat en nauwkeurig.
  • Je bent oplossingsgericht, je richt je niet op problemen maar op oplossingen.

Wat vragen wij van jou?

  • Je beschikt over een svo diploma
  • Je hebt een aantal jaren ervaring als slager.
  • Je bent stressbestendig, houdt overzicht en weet prioriteiten te stellen.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij?

 

  • Een afwisselende baan in een groeiend bedrijf waar geen dag hetzelfde is.
  • Een baan met een toekomst.
  • Een leuke werksfeer in een enthousiast team. 

Wil je bij ons komen werken?

Stuur je cv en motivatie naar HR@chefsculinar.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Ronnie Denen, Productie Manager Vers Vlees, 06-30993106 of Linda van Alken, HR Manager 024-7119852.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen