terug naar overzicht

Senior Inkoper

Passie voor foodservice
Wij zijn Chefs Culinar! Totaalleverancier in Vers, Food, Non-food producten. Door jarenlange ervaring is ons moederbedrijf in Duitsland uitgegroeid tot marktleider. Sinds enkele jaren is de stap gezet richting de Nederlandse markt. Vanuit Nijmegen leveren wij aan onze klanten in de horeca, catering, fastservice en leisure. Met ons brede assortiment van verse groente en fruit, vis en vlees, volledig in eigen beheer, onderscheiden we ons in de markt van horecagroothandels. Met krap acht jaar op de teller op de Nederlandse markt en een gloednieuwe slagerij, visverwerking en inspiratiecentrum is ons bedrijf volop in beweging.

Wat ga jij doen bij Chefs?

Als senior inkoper ga jij je focussen op de Vers-markt en vorm je een belangrijke schakel in het inkoopproces. In samenwerking met andere afdelingen zoals sales, de verschillende versbedrijven én de Duitse moederorganisatie streef jij naar de meest optimale assortimentsinvulling. Natuurlijk op basis van de wensen van de klant!

Concreet ga jij je bezig houden met het volgende:

 • Het actief signaleren van innovaties en trends op het gebied van Vers;
 • Het schakelen ten aanzien van ontwikkelingen in het assortiment met behulp van zowel nationale als internationale inkoopkanalen;
 • Het borgen van de voortgang van commerciële projecten en de ontwikkeling van het assortiment door nauwe samenwerking met het jouw collega’s van het inkoopteam, voorraadbeheer, marketing, en sales;
 • Dagelijks contact onderhouden met onze leveranciers, waarbij je scherp onderhandelt, optimale inkoopresultaten bereikt maar ook het samenwerkingsmodel niet uit oog verliest. Er wordt dus een scherp beroep gedaan op je inkoopkwaliteiten.

We willen benadrukken dat je veel ruimte, vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt in jouw rol! Om de kwaliteit van ons assortiment naar een hoger niveau te tillen, krijg jij de ruimte en vrijheid om met jou kennis en ervaring te kiezen voor de juiste leveranciers, producten en scherpe commerciële afspraken te maken.

Wat breng jij mee?

 • Chefs Culinar beweegt in een specifieke markt, het zou daarom erg welkom zijn als jij kennis en ervaring van de Vers-markt meebrengt.
 • Verder herken jij jezelf in onderstaande:
 • Je beschikt over hbo/wo-niveau met meerdere jaren relevante werkervaring als zelfstandig inkoper of assortimentsmanager;
 • Door de ruime ervaring die jij als inkoper of assortimentsmanager hebt opgedaan in de Foodservice Markt (horeca, fastservice, leisure of retail), heb jij gedetailleerde kennis van versassortimenten;
 • Je bent niet vies van ondernemen en pionieren, ‘nee’ is voor jou geen optie en je gaat altijd op zoek naar mogelijkheden hoe het wél kan;
 • Jouw positieve uitstraling en enthousiasme helpen je in onderhandelingen en hierdoor ben je goed in het creëren van win-win situaties;
 • Je hebt een goede beheersing de Nederlandse, Duitse en Engelse taal;
 • Niet onbelangrijk: je hebt een passie voor Food en Vers!

Wat krijg je van ons?

 • Een passend, marktconform salaris, gebaseerd op de kennis en ervaring die je meebrengt.
 • Een moderne werkplek, in een gloednieuw pand mét een fantastisch inspiratiecentrum!
 • Een belangrijke positie in een groeiend bedrijf, dus je mag er vanuit gaan dat dit een baan met toekomst is.
 • Om de groei van de organisatie te blijven realiseren, krijg jij veel ruimte, vrijheid en verantwoordelijkheid in jouw functie.
 • Tot slot en zeker niet onbelangrijk: je komt terecht in een leuk team vol enthousiastelingen die elke dag streven naar het beste resultaat om zo de verwachtingen van onze klanten te kunnen overtreffen!

Wil je bij ons komen werken?

Stuur je cv en motivatie naar HR@chefsculinar.nl. Voor inhoudelijke vragen ten aanzien van de functie kun je contact opnemen met: Jos van der Wijst, Manager Inkoop & Sourcing 024-7119877.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stuur je cv en motivatiebrief

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen