terug naar overzicht

SENIOR ADMINISTRATIEF INKOOP ASSISTENT

32-40 uur

Wat krijg jij op je bordje?

Bij Chefs hebben we meer dan 20.000 artikelen in ons assortiment die worden ingekocht bij meer dan 300 verschillende leveranciers! Aan jou de taak om de administratieve kant van het assortiment en leveranciersbestand goed in te richten. Samen met je collega’s ondersteun je de afdeling inkoop door ervoor te zorgen dat ons assortiment administratief up to date is en dat de productdata kwaliteit goed geborgd is. Ons assortiment blijft zich uitbreiden, dat betekent dat jij je bezig houdt met het aanmaken van artikelnummers van nieuwe producten en opstarten van nieuwe leveranciers in onze systemen. Moeten er prijsmutaties doorgevoerd worden? Jij en je collega’s cheffen dat! Zo houden jullie de artikelgegevens actueel.

Als senior op de afdeling ben jij het eerste aanspreekpunt voor collega’s van inkoop. Jij zal sturing geven aan je collega’s op de administratie en neemt het voortouw als het gaat om verbeterprojecten. Kan iets slimmer, sneller of beter? Wij staan open voor jouw ideeën om zo processen binnen onze organisatie te optimaliseren. Op deze manier draag jij bij aan de kwaliteit van onze organisatie en de service die wij verlenen aan onze klanten!

Wat breng jij mee?

 • Je beschikt over mbo+/hbo werk- en denkniveau en hebt enkele jaren ervaring in een administratieve rol;
 • Je hebt oog voor detail en je gaat nauwkeurig en gestructureerd te werk;
 • Je weet je de weg binnen Excel goed te vinden. Toevallig ook kennis van SAP? Dan heb je een streepje voor!;
 • Je hebt een goede beheersing de Nederlandse en Engelse taal. Spreek je ook een woordje Duits? Dat is dan mooi meegenomen!;
 • Je bent 32-40 uur beschikbaar;
 • Niet onbelangrijk: je hebt een passie voor Food!

Wat krijg je van ons?

 • Een passend, marktconform salaris, gebaseerd op de kennis en ervaring die je meebrengt;
 • Een moderne werkplek, in een gloednieuw pand mét een fantastisch inspiratiecentrum!;
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband, want werk-privé balans is belangrijk;
 • Elke dag ligt er vers fruit voor je klaar, afkomstig van onze AGF-afdeling;
 • Tot slot en zeker niet onbelangrijk: je komt terecht in een leuk team vol enthousiastelingen die elke dag voor elkaar én onze klanten klaar staan!

Waar kom jij terecht?

Wij zijn Chefs Culinar! Totaalleverancier in Vers, Food, Non-food producten. Door jarenlange ervaring is ons moederbedrijf in Duitsland uitgegroeid tot marktleider. Sinds enkele jaren is de stap gezet richting de Nederlandse markt. Vanuit Nijmegen leveren wij aan onze klanten in de horeca, catering, fastservice en leisure. Met ons brede assortiment van verse groente en fruit, vis en vlees, volledig in eigen beheer, onderscheiden we ons in de markt van horecagroothandels. Met iets meer dan acht jaar op de teller op de Nederlandse markt en een gloednieuwe slagerij, visverwerking en inspiratiecentrum is ons bedrijf volop in beweging.

Bij Chefs zijn we trots op het mooiste vak van de wereld! Jij ook?

Wij kunnen niet wachten om je te leren kennen!

Stuur je CV en motivatie naar HR@chefsculinar.nl!

Bij vragen over de vacature kan je contact opnemen met Demi Vlaanderen (024 711 98 76). Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Marjet van Leeuwen, HR Adviseur (024 711 98 50). Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Stuur je CV en motivatie!

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen