terug naar overzicht

Reachtruckchauffeur

Wij zijn Chefs Culinar! Totaalleverancier in Vers, Food, Non-food producten. Door jarenlange ervaring is ons moederbedrijf in Duitsland uitgegroeid tot marktleider. Sinds enkele jaren is de stap gezet richting de Nederlandse markt. Vanuit Nijmegen leveren wij aan onze klanten in de horeca, catering, fastservice en leisure. Met ons brede assortiment van verse groente en fruit, vis en vlees, volledig in eigen beheer, onderscheiden we ons in de markt van horecagroothandels. Met krap acht jaar op de teller op de Nederlandse markt en een gloednieuwe slagerij, visverwerking en inspiratiecentrum is ons bedrijf volop in beweging.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

De wereld van food staat nooit stil, daarom hebben we jouw hulp nodig in onze avondploeg! Jouw werkdag begint om 14:30 en je komt te werken in het hart van onze organisatie: het magazijn. Hier staan meer dan 40.000 verschillende producten en orders voor een groot aantal klanten op een oppervlakte van meer dan 15.000 m2!

Als Reachtruckchauffeur zorg jij ervoor dat de producten uit ons assortiment op de juiste locatie en hoogte in het magazijn komen te staan. Pallets plaats je boven op de stellingen en wanneer de voorraad leegloopt ben jij er als eerste bij om deze weer bij te vullen. Op deze manier kunnen jouw collega’s zonder problemen door het magazijn heen om orders voor onze klanten te verzamelen! Je werkt met voedingsmiddelen, daarom controleer je producten altijd op beschadigingen en houdbaarheidsdatum.

Zijn alle orders verzamelt en staan alle producten op zijn plek? Dan kan jij met een gerust gevoel naar huis!

Wat breng jij mee?

Allereerst: een geldig Reachtruckcertificaat! Bij voorkeur heb je ook al enige ervaring als Reachtrucchauffeur opgedaan in een distributiecentrum. Je bent flexibel, handig en niet onbelangrijk: lekker positief ingesteld! Zie jij iets fout gaan? Dit pak je proactief aan en los je meteen op! Daarnaast is het belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst.  

Je wordt onderdeel van de avondploeg, daarom ben je 5 dagen flexibel beschikbaar van zondag t/m vrijdag tussen 14:30 en 23:30. De wereld van food draait altijd door, dus het is voor jou geen probleem om op zondagen en feestdagen flexibel beschikbaar te zijn.  

Wat bieden wij jou?

Allereerst: een passend salaris, wel zo prettig! Daarnaast bieden we je een moderne werkplek in een groeiend bedrijf waar geen dag hetzelfde is. Tot slot, niet onbelangrijk: een leuke werksfeer in een team met enthousiastelingen die elke dag opnieuw streven naar het afleveren van hoogwaardige service voor onze klanten.

Enthousiast?

Stuur dan je motivatie en cv naar HR@chefsculinar.nl.  Meer weten over deze functie neem dan contact op met Marjet van Leeuwen, HR Adviseur 024-7119850.

Bij Chefs Culinar zijn wij graag eerlijk en open. Vandaar dit verzoek: wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Stuur je cv en motivatie

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen