terug naar overzicht

Passie voor foodservice

Wij zijn CHEFS CULINAR, totaalleverancier in Vers, Food, Non-food producten. Door jarenlange ervaring is ons moederbedrijf in Duitsland, maar inmiddels ook in Denemarken, uitgegroeid tot marktleider. Ook in Polen, Zweden en Oostenrijk timmeren we aan de weg en bouwen we onze activiteiten en internationale ambities steeds verder uit. Sinds enkele jaren is ook de stap gezet naar de Nederlandse markt. Vanuit Nijmegen leveren wij aan onze klanten in de horeca, catering en zorg. Met ons brede assortiment van verse groente en fruit, vis en vlees, volledig in eigen beheer, onderscheiden we ons in de markt van horecagroothandels. Met krap zeven jaar op de teller op de Nederlandse markt en een gloednieuwe slagerij, visverwerkingsbedrijf en inspiratiecentrum (in aanbouw) is ons bedrijf volop in beweging. Ben jij die analytische, scherpe Procesmanager Inkoop & Assortimentsmanagement die de huidige transitie en ontwikkeling van Chefs Culinar naar dé versgroothandel van Nederland mede vorm wil geven?

Het Profiel

Als Procesmanager Inkoop & Assortimentsmanagement heb je een veelzijdig takenpakket. Jij bent de linking pin in het inkoopteam als eerste aanspreekpunt voor alle zaken op het scheidingsvlak van processen, systemen en interne organisatie. Jij begrijpt processen als geen ander, ziet én realiseert continu verbeteringen. Je begrijpt de inkoopprocessen en vormt als het ware de smeerolie om deze activiteiten binnen de interne organisatie optimaal te laten verlopen. Je ziet het als een uitdaging om je te verdiepen in de huidige, veelal Duitse en soms tikkeltje ouderwetse systemen, omdat het van daaruit je ambitie is de overgang naar SAP soepel te laten verlopen. Dit transitieproces begeleid je dan ook met verve. Je schakelt makkelijk met aanpalende afdelingen binnen onze organisatie zoals Marketing, sales support, onze eigen versbedrijven, voorraadbeheer en IT, omdat je beseft dat enkel een integraal soepel lopend proces tot succes en een tevreden klant leidt.

Ook in de (internationale) projecten en samenwerkingsvormen binnen Chefs pak jij je rol. Je ondersteunt bij de verdere opbouw van (internationale) assortimenten, zonder de productspecialist te zijn. Jouw uitdaging zit erin om processen en verbeterprojecten zo soepel mogelijk te laten verlopen en het maximale uit het systeem te halen. Je bouwt mede aan rapportages welke inzicht verschaffen in onze performance en draagt je steentje bij aan een meer kpi-gedreven organisatie. Binnen de dagelijkse dynamiek, hectiek en complexiteit, bewaak jij het overzicht en zorg je ervoor dat de lange termijn doelen worden gerealiseerd. Je ondersteunt en rapporteert daarbij direct aan de Manager Inkoop & Sourcing.  

Benodigde competenties:

  • Initiatiefrijk
  • Nauwkeurig
  • Analytisch en fact-based
  • Samenwerken
  • Gedreven en enthousiast
  • Zelfstandig
  • Proces gedreven

Wat vragen wij van jou?

  • Je beschikt over minimaal hbo+/wo werk- en denkniveau en een afgeronde studie Bedrijfskunde of vergelijkbaar.
  • Het werken met Microsoft Office, Excel en andere IT-systemen en software is je op het lijf geschreven cq. maak je jezelf snel eigen.
  • Kennis van/ervaring met SAP en elektronisch dataverkeer.
  • Minstens 3-5 jaar relevante werkervaring in de Food(service)sector of FMCG, bij voorkeur in inkoopgerelateerde processen, is een duidelijke pré.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Duitse taal, Engelse taal is een pré.
  • Analytisch denken en handelen.
  • Gestructureerde en zelfstandige manier van werken gecombineerd met een goed communicatievermogen.
  • Teamplayer.
  • Je hebt passie voor Food!

Wat bieden wij?

  • Een afwisselende baan in een groeiend bedrijf waar geen dag hetzelfde is.
  • Een internationale, dynamische organisatie met forse groeiambities.
  • Een baan met toekomst.
  • Een fulltime functie van 40 uur per week.
  • Een leuke werksfeer in een enthousiast team.
  • Een marktconform salaris, gedegen pensioenregeling en aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Een splinternieuwe werkomgeving waarbij je bovenop de handel zit.

Wil je bij ons komen werken?

Dan zijn we benieuwd naar je sollicitatie!

Stuur je cv en motivatie naar HR@chefsculinar.nl. Voor inhoudelijke vragen ten aanzien van de functie kun je contact opnemen met: Jos van der Wijst, Manager Inkoop & Sourcing 024-7119877.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen