Stand CHEFS CULINAR tijdens een beurs

CHEFS CULINAR beurs

10 september 2018

Beursstand CHEFS CULINAR

Op maandag 10 september 2018 vindt de CHEFS CULINAR beurs plaats in Düsseldorf. Komt u ook dit jaar weer een kijkje nemen bij dit jaarlijks evenement?

Producten uit ons assortiment

Op de beurs maakt u kennis met ons uitgebreide aanbod van onder andere zuivel, brood en banket, dkw en diepvriesproducten. En natuurlijk kan er ook geproefd worden. Wat dacht u van een proeverij van de lekkerste wijnen en gedestilleerde dranken? Uiteraard kunt u ook onze reiniging en hygiëne producten en keukenbenodigdheden bekijken en uitproberen. En dat is nog lang niet alles!

Vers

Wij zijn uw specialist in versproducten. Kom langs in onze stands en oordeel zelf over de versheid, smaak en kwaliteit van ons vlees, vis en groente en fruit.

Inspiratie

Wij nemen u mee in de laatste trends, geven u tips & tricks en laten u nieuwe recepten zien tijdens verschillende kookshows. Zodat u bij thuiskomst weet hoe u nog effectiever en efficiënter kunt werken en nieuwe verrassingen kunt creëren voor uw gasten.

Leveranciers

Wij geven onze leveranciers de mogelijkheid zich tijdens de beurs te presenteren. Een groot aantal beschikt over een eigen stands, bemand door vakmensen die u als bezoeker graag alles vertellen over hun producten.

Bekijk ook onderstaande video om een impressie te krijgen van de CHEFS CULINAR beurs.
Medewerker met headset

Contact

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)24 7119801 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder.