Stand CHEFS CULINAR tijdens een beurs

CHEFS CULINAR beurs

11 september 2017

Beursstand CHEFS CULINAR

Voor de derde maal organiseren wij de CHEFS CULINAR beurs in Düsseldorf. De beurs vindt dit jaar plaats op maandag 11 september 2017 van 9.00 - 17.00 uur. Wij nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn bij dit jaarlijks evenement.

Producten uit ons assortiment

Op de beurs maakt u kennis met ons uitgebreide aanbod van onder andere zuivel, brood en banket, dkw en diepvriesproducten. En natuurlijk kan er ook geproefd worden. Wat dacht u van een proeverij van de lekkerste wijnen en gedestilleerde dranken? Uiteraard kunt u ook onze reiniging en hygiëne producten en keukenbenodigdheden bekijken en uitproberen. En dat is nog lang niet alles!

Vers

Wij zijn uw specialist in versproducten. Kom langs in onze stands en oordeel zelf over de versheid, smaak en kwaliteit van ons vlees, vis en groente en fruit.

Inspiratie

Wij nemen u mee in de laatste trends, geven u tips & tricks en laten u nieuwe recepten zien tijdens verschillende kookshows. Zodat u bij thuiskomst weet hoe u nog effectiever en efficiënter kunt werken en nieuwe verrassingen kunt creëren voor uw gasten.

Seminars

Op deze dag worden er drie seminars gehouden (deze zijn alleen bij te wonen na aanmelding, op basis van beschikbaarheid. Let op: Duits gesproken):

  • 11.30 uur: Hygiëne update 2017
  • 13.00 uur: Van gastheer tot bedrijfseconoom
  • 13.30 uur: Gepureerd - opgeschuimd - geperst?

Leveranciers

Wij geven onze leveranciers de mogelijkheid zich tijdens de beurs te presenteren. Een groot aantal beschikt over een eigen stands, bemand door vakmensen die u als bezoeker graag alles vertellen over hun producten.

Bekijk ook onderstaande video om een impressie te krijgen van de CHEFS CULINAR beurs.

Aanmelden voor de beurs of seminars?

Medewerker met headset

Contact

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)24 7119801 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder.