zonnebloemen

Zomertafelen

28.04.2017

Twee vrouwen aan tafel in voorjaarskleuren, Duni Brazil
Duni Endless Summer Duni Sunray Duni Poppy Duni Brazil Duni Endless Summer Duni Fiona Duni Fiona Duni Ellie kaarsen

Zomertafelen


Een nieuw seizoen, nieuwe kleuren! De natuur wordt steeds kleurrijker, en wat is er leuker dan ook kleur in huis te halen. Breng met verschillende tinten een zomerse sfeer op tafel. En wat dacht u van de gezelligheid van kaarsen voor de zwoele zomeravonden op het terras?

Er is zoveel keus en ieder heeft zijn eigen voorkeuren. Wat wilt u uitstralen, wat past wel en wat past niet? Wellicht kunnen wij u een handje helpen met de betekenis van de verschillende voorjaarskleuren.

De zomer op tafel
Groen werkt ontspannend en harmonieus. Veelal wordt eten in een pauze of in de vrije tijd genuttigd, een moment waarin men optimaal wil genieten, dit kan uitstekend met de kleur groen. Ook weerspiegelt de kleur het leven: het wordt vaak geassocieerd met lange zomeravonden, zon en vakantie.

Breng uw gasten een zonnestraal
De kleur geel staat voor zon en licht. Perfect als u dit seizoen voor het zomerthema kiest. Geel straalt positiviteit uit en werkt stimulerend voor de geest. In combinatie met licht oranje tinten serveert u uw gasten 100% zomer.

Een warme kleurengloed als blikvanger
Laat uw tafel stralen met de kleur oranje. Haal deze kleur in huis en u zult merken dat het een echte eyecatcher is voor uw gasten. Oranje symboliseert namelijk gemoedelijkheid en zelfvertrouwen: eigenschappen voor een onvergetelijke zomer.

De kleur van de liefde
Roze werkt verfrissend en rustgevend. Het zorgt ervoor dat uw gasten de positieve stemming van anderen overnemen. De kleur staat ook voor plezier, gemak en vertrouwen: zo draagt u bij aan een levendige zomer.

In ons assortiment vindt u ontwerpen van ‘Duni’ in verschillende zomerse tinten. Zo zorgt u voor het optimale zomergevoel. Laat de foto's voor zich spreken!