Wild gerecht

Wild en Gevogelte

09.10.2013

Stuk wild met kruiden en champignons
Maak de lekkerste gerechten met ons wild en gevogelte

Het wild seizoen is weer van start gegaan. In de Wild en Gevogelte folder vindt u producten die geschikt zijn voor deze mooie tijd. De producten zijn speciaal voor u door onze vleesspecialisten geselecteerd. Verrijk uw menu met deze producten en verras uw gasten. Of het nu gaat om hert uit Nieuw-Zeeland, wild uit Europa, hazen delen uit Argentinië, wildzwijn, konijn, eend of gans, wij hebben het voor u in huis.

Bijpassende wijnen

Bij deze wild en gevogelte producten hebben we twee verschillende rode wijnen voor u geselecteerd. Deze wijnen passen perfect bij gerechten die u kunt uitserveren met de wild en gevogelte producten.

U bent al klant?

Als klant kunt u direct de producten via onze webshop bestellen. Uiteraard kunt u dit ook doen door uw bestelling door te geven aan onze klantenservice via het nummer 024-7119801.

Nog geen klant?

Om klant te worden dient u contact op te nemen met onze klantenservice via het nummer: 024-7119801 zij helpen u graag verder. Of vul het contactformulier op deze website in. Wij nemen dan contact met u op.

Vers vlees gesneden op bord

Het vers vlees van CHEFS CULINAR

Lekker, gezond en echt vers

Medewerker met headset

Contact

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)24 7119801 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder.