Kinderen die Calippo cola ijs eten

Verfrissende zomeractie handijs

24.06.2013

Vrouw etende van een Cornetto ijsje
Geniet van de zomer! Neem een overheelijk ijsje om de zomer te vieren

Eindelijk is het zomer! Zoals we gewend zijn in Nederland hebben we wisselvallig weer, maar dat mag de pret niet drukken. Tijdens de warme dagen kan een beetje verkoeling geen kwaad. Om u een beetje te helpen met deze verkoeling hebben we een aantal handijsjes voor u geselecteerd en deze een actieprijs gegeven. Tijd voor iets fris, tijd voor ijs! Bekijk snel het ijs dat we voor u geselecteerd hebben met bijbehorende actieprijzen en bestel vandaag nog!

Wat u verder nog weten moet

De verfrissende zomeractie met handijs is geldig van 1 juli t/m 31 augustus 2013.

Als u klant bent, kunt u eenvoudig bestellen via onze webshop of door contact op te nemen met onze klantenservice via het nummer: 024-7119801.

Als u nog geen klant bent, dan het contactformulier in dat u vindt aan de rechterzijde van deze pagina. Wij nemen dan contact met u op. Uiteraard kunt u voor bestellingen contact opnemen met onze klantenservice via het nummer: 024-7119801. Zij helpen u graag verder bij het bestellen van onze producten.

Medewerker met headset

Contact

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)24 7119801 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder.

Toetsenbord met muis

Direct naar de webshop

Via onze webshop kunt u onze food en non-food producten bestellen