Vrouw met op de achtergrond collega's die met elkaar overleggen

Werken bij CHEFS CULINAR

Samen werken aan succes

samen staan we sterk

CHEFS CULINAR staat voor meer dan het tijdig leveren van de beste kwaliteit levensmiddelen tegen een scherpe prijs. Door het brede scala aan producten en diensten bieden we onze klanten echte toegevoegde waarde.

Gezond groeien en ontwikkelen zonder de kwaliteit van de producten en onze service uit het oog te verliezen. Daar gaan we voor. De daaruit voortkomende waardes zijn en blijven de dragende pijlers van onze ondernemingsfilosofie. Deze pijlers uiten we door eerlijk, zorgzaam en betrokken te zijn tegenover klanten en medewerkers.

Medewerkers

De basis van ons succes ligt bij onze medewerkers. De kwaliteit, de inzet en het nemen van verantwoordelijkheid van onze medewerkers heeft ons zover gebracht. Door hen zijn we de betrouwbare partner die we willen zijn.


Onze vacatures

Word jij onze nieuwe collega?

Op dit moment hebben wij de volgende openstaande vacature(s).

CHEFS CULINAR

CC

CHEFS CULINAR is uw totaalleverancier in food, non-food en versproducten. U kiest uit een breed Nederlands en Duits assortiment, wij bieden de hoogste kwaliteit en de beste service.

Medewerker met headset

Contact

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)24 7119801 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder.