Laat CoCuisine voor je koken in 2015

Unieke Samenwerking Grootleverancier en Specialist kleinschalig Wonen

27.08.2015

LKw CoCuisine

Steeds vaker wordt er in de zorg gekozen voor kleinere woongroepen, zodat cliënten in een huiselijke omgeving kunnen wonen. CoCuisine verzorgt voor deze kleinschalige woongroepen maaltijden en boodschappen. CHEFS CULINAR is internationaal actief in de foodservicebranche en beschikt over een zeer compleet assortiment, zowel food als non-food. Dit partnerschap zorgt voor een grote keuze in assortiment, levering en prijs, aangepast aan de wensen van iedere woongroep.

CoCuisine heeft verschillende franchisevestigingen en kan geheel Nederland voorzien van verse maaltijden en boodschappen. Klanten van CoCuisine kunnen gebruik maken van handige tools als de budget monitor, aangepaste verstrekkingseenheden per woongroep en een menucyclus op maat . Service staat bij CoCuisine voorop, de bestelde boodschappen worden direct in de koelkast gezet, en wanneer gewenst zal de chauffeur de cliënten (uit bijvoorbeeld de gehandicaptenzorg) hier ook bij betrekken.
CHEFS CULINAR is van oorsprong een Duits bedrijf, waar het op dit moment marktleider is in de foodservicebranche. Het assortiment is zeer breed, omdat het naast Nederlandse producten ook beschikt over een scala aan Duitse producten die vooralsnog niet op de Nederlandse markt te verkrijgen waren. Het assortiment van CHEFS CULINAR bestaat uit zowel food-, als non-foodproducten, in klein verpakking of juist in grotere voordeelpakken.

Algemeen directeur Eric Boeijen van CHEFS CULINAR en Cor Jansen, directeur van CoCuisine geven aan veel te verwachten van deze samenwerking. ‘Wij kunnen een totaaloplossing aanbieden op het gebied van kleinschalig wonen in de zorg. Onze klanten hebben toegang tot een breed assortiment voor een scherpere prijs, in combinatie met een serviceniveau dat past bij de wensen van de betreffende locatie’.

Meer informatie over CoCuisine