Trendtour Dusseldorf

Te gast in Düsseldorf

14.09.2018

Trendtour Düsseldorf
Beurs Düsseldorf Beurs-Düsseldorf Beurs-Düsseldorf Beurs Düsseldorf Trendtour Düsseldorf Trendtour Düsseldorf Trendtour Düsseldorf Trendtour Düsseldorf

Op 10 september hebben we weer veel bezoekers mogen verwelkomen tijdens de jaarlijkse CHEFS CULINAR beurs in Düsseldorf.

Op de beurs kregen bezoekers een indruk van (nieuwe) producten, leveranciers en werden er live kookshows verzorgd. Een dag die volop nieuwe ideeën, foodtrends en noviteiten heeft geboden. En natuurlijk kon er veel geproefd worden!

Trendtour

En dat was nog niet alles. Dit jaar stond er aansluitend een culinaire reis door de bruisende stad Düsseldorf op het programma. 

Van het populairste burgerrestaurant tot een poke-bar en van een sterrenchef tot een exclusief verscentrum - onze trendtour bracht ons naar de meest bijzondere culinaire hotspots. Er werd volop ontdekt en geproefd bij de verschillende locaties, die allemaal voorop lopen op het gebied van innovatie. 

Een aantal begrippen die al deze vernieuwende concepten kenmerken zijn: gezond, vers en ambachtelijk. En dat allemaal in een moderne, hippe omgeving.

Wij danken alle bezoekers voor hun komst. Samen hebben we er een geweldige dag van gemaakt!